Giriş Kayıt
Edward Rendell

Edward Rendell (73)


Oyuncu

Edward Gene Rendell, 05 Ocak 1944 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Philadelphia (1993) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Edward Gene Rendell
Doğum Tarihi: 05 Ocak 1944
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Edward G. Rendell | Ed Rendell | Gov. Ed Rendell |
Takma İsmi: Ed
Burcu: Oğlak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 72 Dram Oyuncu 8.2 10
2015 71 Dram Oyuncu 5.1 3,014
2013 69 Belgesel Oyuncu 7.9 990
2013 Komedi Oyuncu 7.6 3,464

Cennetimden Bakarken
2009 65 Dram 6.7 129,674
2007 63 Dram 5.5 435
2005 Komedi Oyuncu 8.6 29,754
2003 Komedi Oyuncu 7.7 9,403
1998 54 Dram 5.9 6,207
1993 49 Dram Oyuncu 7.7 186,210
1968 Belgesel Oyuncu 7.6 2,146
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,759) Legion (8,701) Arrow (5,212) The Expanse (2,745) Legends of Tomorrow (2,588) Vikings (2,280) Into the Badlands (2,244) The 100 (2,083) The Blacklist (2,067) Colony (1,995)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017