Giriş Kayıt
Remo Remotti

Remo Remotti (90)


Oyuncu

Remo Remotti, 16 Kasım 1924 Rome, Lazio, İtalya doğumlu oyuncu. Bianca (1984), Sogni d'oro (1981), Volere volare (1991), (2010) Aşk Mektupları (2010) gibi yapımlarla biliniyor.21 Haziran 2015 tarihinde (90 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 16 Kasım 1924
Ölüm Tarihi: 21 Haziran 2015
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 88 Komedi Oyuncu 6.3 773
2012 88 Komedi Oyuncu 4.6 203

Beni Yargılama
2011 87 Komedi Oyuncu 6.1 1,623
2010 86 Komedi Oyuncu 5.9 1,627

Ye Dua Et Sev
2010 86 Dram Oyuncu 5.7 66,744

Aşk Mektupları
2010 86 Komedi Oyuncu 6.5 77,355
2009 85 Dram Oyuncu 5.8 38,213

İçimdeki Fırtına
2004 80 Komedi Oyuncu 6.6 1,042
2003 79 Dram Oyuncu 4.6 556
2003 79 Komedi Oyuncu 6.2 711
1999 75 Dram Oyuncu    
1996 Macera Oyuncu    

Sevimli Hırsız
1991 67 Aksiyon Oyuncu 5.7 44,520
1991 67 Komedi Oyuncu 6.8 635

Baba 3
1990 66 Suç Oyuncu 7.6 281,945

Kızıl Güvercin
1989 65 Komedi Oyuncu 7.2 1,646

Savaş ve Anılar
1988 Dram Oyuncu    
1987 Komedi Oyuncu 6.3 476
1986 62 Dram Oyuncu 7.2 408
1984 60 Komedi Oyuncu 7.5 1,930
1983 59 Dram Oyuncu    
1981 57 Komedi Oyuncu 7.0 658
1981 57 Dram Oyuncu 6.8 344
1980 56 Dram Oyuncu 6.7 136
1980 56 Dram Oyuncu 7.2 758
1979 55 Dram Oyuncu 6.5 264
1977 53 Oyuncu 6.7 26
1968 44 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,536) Doctor Strange (7,684) John Wick: Chapter 2 (7,227) Allied (6,985) Moana (5,251) Lion (3,812) Arrival (3,701) Forushande (3,388) Hacksaw Ridge (2,607) Split (2,443)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,434) Vikings (5,020) Supernatural (4,999) The Expanse (4,534) Suits (3,890) Sherlock (2,952) The Big Bang Theory (2,827) Blindspot (2,570) The Flash (2,564) Arrow (2,258)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017