Giriş Kayıt
Juan Carlos Remolina

Juan Carlos Remolina


Oyuncu

Juan Carlos Remolina, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Aksiyon Oyuncu 4.7 67
2014 Kısa Metraj Oyuncu 8.2 6
2013 Aksiyon Oyuncu 8.5 419

Ayakçı
2012 Dram Oyuncu    
2011 Suç Oyuncu 6.8 713
2009 Dram Oyuncu 5.9 179

Güneyin Sultanları
2007 Aksiyon Oyuncu 6.1 981
2006 Dram Oyuncu 6.2 57
2006 Komedi Oyuncu 7.0 997
2002 Biyografi Oyuncu    

Ananı Da!
2001 Macera Oyuncu 7.7 98,316
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,270) Stronger (5,559) The Foreigner (5,301) Flatliners (4,071) Dunkirk (3,256) Beyond Skyline (2,476) American Made (2,149) Kingsman: The Golden Circle (1,864) Loving Vincent (1,751) It (1,716)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017