Giriş Kayıt
Tom Remlov

Tom Remlov


Yapımcı, Oyuncu

Tom Remlov, yapımcı, oyuncu. Uykusuz (1997), Tsatsiki, morsan och polisen (1999), Önemsiz Posta (1997), (2000) Aberdeen (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Yapımcı 6.5 562

Varg Veum - Ölmüş Köpek Isırmaz
2008 Suç Yapımcı    

Varg Veum - Buzluktaki Kadın
2008 Suç Yapımcı    

Varg Veum - Ölene Dek Senin
2008 Suç Yapımcı    

Varg Veum - Uyuyan Güzel
2008 Suç Yapımcı    
2002 Dram Yapımcı 6.4 242

Prozac Toplumu
2001 Dram 6.3 14,893
2000 Dram Yapımcı 7.3 2,630
1999 Dram Yapımcı 6.0 2,134
1999 Dram Yapımcı 6.4 340
1998 Gerilim Yapımcı 6.0 419
1997 Dram Yapımcı 4.7 129

Uykusuz
1997 Dram Yapımcı 7.3 10,291

Önemsiz Posta
1997 Komedi Yapımcı 6.8 1,805
1996 Aile Yapımcı 5.7 68
1996 Aile Oyuncu 4.9 72
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (11,906) Passengers (8,427) Doctor Strange (4,719) Arrival (3,527) Assassin's Creed (2,929) Allied (2,757) Fences (2,664) Hacksaw Ridge (2,226) Moana (1,828) Nocturnal Animals (1,421)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,454) Legion (8,471) The 100 (8,041) Taboo (6,594) The Big Bang Theory (5,748) Arrow (4,720) Black Sails (3,812) The Expanse (3,349) Vikings (3,343) The Flash (3,302)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017