Giriş Kayıt
Winston Rekert

Winston Rekert (63)


Oyuncu

Winston Rekert, 10 Temmuz 1949 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. Agnes of God (1985) yapımıyla biliniyor.14 Eylül 2012 tarihinde (63 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Temmuz 1949
Ölüm Tarihi: 14 Eylül 2012
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Winston A. Rekert
Burcu: Yengeç
6.0 (1 Oy)
  • Currently 120/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 62 Western Oyuncu    
2009 60 Dram Oyuncu    
2009 60 Aksiyon Oyuncu    

Melek ve Haydut
2009 60 Western Oyuncu    
2009 60 Animasyon Oyuncu 6.9 37

New Yorkta Kabus
2008 59 Aksiyon Oyuncu    

Savaş Sanatı: İntikam
2008 59 Aksiyon Oyuncu    

Saklı Gölün Sırrı
2006 57 Suç Oyuncu    
2006 57 Korku Oyuncu 4.7 1,312
2005 56 Gerilim Oyuncu    
2005 Suç Oyuncu    

Savaş Yıldızı Galactica
2004 Aksiyon Oyuncu 8.7 127,881
2003 54 Romantik Oyuncu    
2003 54 Suç Oyuncu    
2001 52 Dram Oyuncu 5.6 194
2000 51 Gerilim Oyuncu 5.2 501

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Oyuncu 8.4 68,876
1985 36 Dram Oyuncu 6.6 5,691
1981 32 Dram Oyuncu 5.0 66
1980 31 Dram Oyuncu 5.8 48
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017