Giriş Kayıt
Jason Reilly

Jason Reilly


Sanat Bölümü

Jason Reilly, sanat bölümü. The Level (2016), (2002) Foyle's War (2002), (2005) Cafe'deki Kız (2005), (2005) Cellat (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Sanat Bölümü 8.0 3,625
2016 Dram Sanat Bölümü 6.8 1,030
2012 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,188
2010 Sanat Bölümü 8.0 1,566
2010 Biyografi Sanat Bölümü 6.8 3,810
2008 Suç Sanat Bölümü 8.2 7,394

Cellat
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 4,066

Cafe'deki Kız
2005 Dram Sanat Bölümü 7.6 7,374
2002 Suç Sanat Bölümü 8.4 10,792

Çikolata
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 163,280

Sonsuza dek
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.0 62,778

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 64,656
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.1 3,515
1997 Dram Çeşitli 6.5 4,692
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018