Giriş Kayıt
Jason Reilly

Jason Reilly


Sanat Bölümü

Jason Reilly, sanat bölümü. The Level (2016), (2002) Foyle's War (2002), (2005) Cafe'deki Kız (2005), (2005) Cellat (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 6.7 646
2016 Sanat Bölümü 7.8 1,779
2012 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,188
2010 Sanat Bölümü 8.0 1,566
2010 Dram Sanat Bölümü    
2008 Suç Sanat Bölümü 8.2 7,007

Cellat
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 4,066

Cafe'deki Kız
2005 Dram Sanat Bölümü 7.6 7,374
2002 Suç Sanat Bölümü 8.4 9,728

Çikolata
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 155,242

Sonsuza dek
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.0 59,736

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 60,179
1997 Dram Çeşitli 6.5 4,692
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.1 3,419
Film Altyazıları
Rogue One (6,674) Resident Evil: The Final Chapter (3,725) Brimstone (3,301) Assassin's Creed (2,735) Split (2,463) The Great Wall (1,593) The Institute (1,435) Paterson (1,209) Passengers (1,111) Collateral Beauty (1,011)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,247) Legion (3,889) Into the Badlands (3,411) Arrow (2,460) Black Sails (2,452) Legends of Tomorrow (1,893) Vikings (1,844) 24: Legacy (1,751) Iron Fist (1,635) Game of Thrones (1,591)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017