Giriş Kayıt
Jason Reilly

Jason Reilly


Sanat Bölümü

Jason Reilly, sanat bölümü. The Level (2016), (2002) Foyle's War (2002), (2005) Cafe'deki Kız (2005), (2005) Cellat (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sanat Bölümü 6.7 690
2016 Sanat Bölümü 7.8 1,899
2012 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,188
2010 Sanat Bölümü 8.0 1,566
2010 Dram Sanat Bölümü    
2008 Suç Sanat Bölümü 8.2 7,085

Cellat
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 4,066

Cafe'deki Kız
2005 Dram Sanat Bölümü 7.6 7,374
2002 Suç Sanat Bölümü 8.4 9,822

Çikolata
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 155,799

Sonsuza dek
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.0 60,002

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 60,386
1997 Dram Çeşitli 6.5 4,692
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.1 3,419
Film Altyazıları
Gold (3,970) Get Out (2,385) Logan (1,888) La La Land (1,216) The Age of Shadows (1,204) Split (1,193) Rings (1,153) Zashchitniki (1,074) The Great Wall (934) Sand Castle (798)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (3,840) The Blacklist (3,310) Into the Badlands (2,728) Fargo (2,575) The Last Kingdom (2,494) Doctor Who (2,102) The Expanse (1,533) Vikings (1,488) Game of Thrones (1,485) Supernatural (1,224)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017