Giriş Kayıt
Jason Reilly

Jason Reilly


Sanat Bölümü

Jason Reilly, sanat bölümü. The Level (2016), (2002) Foyle's War (2002), (2005) Cafe'deki Kız (2005), (2005) Cellat (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Sanat Bölümü 7.9 2,546
2016 Dram Sanat Bölümü 6.8 891
2012 Dram Sanat Bölümü 7.2 2,188
2010 Sanat Bölümü 8.0 1,566
2010 Dram Sanat Bölümü    
2008 Suç Sanat Bölümü 8.2 7,126

Cellat
2005 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 4,066

Cafe'deki Kız
2005 Dram Sanat Bölümü 7.6 7,374
2002 Suç Sanat Bölümü 8.4 10,189

Çikolata
2000 Dram Sanat Bölümü 7.3 159,053

Sonsuza dek
1998 Komedi Sanat Bölümü 7.0 61,123

Uzayın Derinliklerinde
1998 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 61,479
1997 Komedi Sanat Bölümü 7.1 3,515
1997 Dram Çeşitli 6.5 4,692
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017