Giriş Kayıt
José María González Sinde

José María González Sinde (49)


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

José María González Sinde, 18 Nisan 1968 Madrid, İspanya doğumlu yönetmen asistanı, yapım yöneticisi. 007 James Bond: Başka Bir Gün Öl (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Nisan 1968
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: José María González-Sinde | José Mª González-Sinde
Takma İsmi: Sinde
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Taht Oyunları
2011 Macera Yapım Yöneticisi 9.5 1,247,952
2009 41 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 456

Gol! 2
2007 39 Dram Çeşitli 5.9 26,326
2005 37 Aksiyon 0 6.0 81,641

Son Köprü
2004 36 Dram 0 5.1 2,936

İnsanlık Hali
2004 36 Komedi Yönetmen Asistanı 6.9 1,522
2003 35 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 213

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 34 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 179,694
2001 33 Komedi Yönetmen Asistanı 5.2 265
1996 28 Dram Çeşitli 5.2 553

Şeytanın Günü
1995 27 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Oyuncu
7.5 12,939
1994 26 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 272
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017