Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Steve Reich

Steve Reich (80)


Müzisyen, Oyuncu

Stephen Michael Reich, 03 Ekim 1936 New York City, New York, ABD doğumlu müzisyen, oyuncu. Açlık Oyunları (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Stephen Michael Reich
Doğum Tarihi: 03 Ekim 1936
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 80 Belgesel Oyuncu 8.6 16
2013 77 Komedi Müzik 5.6 3,053
2012 76 Belgesel Oyuncu    
2010 74 Belgesel Oyuncu 6.4 17
2009 73 Belgesel Müzik 7.1 129
2005 69 Dram Müzik 6.6 2,147
1993 57 Belgesel Müzik    
1992 56 Dram Müzik    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017