Giriş Kayıt
Richard Register

Richard Register


Senarist, Yapımcı

Richard Register, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Senarist 7.2 3,796
2015 Suç Yapımcı 7.3 27,240
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 8,730
2007 Komedi Senarist 3.4 487
2005 Dram Senarist 5.5 117
1998 Animasyon Senarist 6.9 6,216
Dizi Altyazıları
Westworld (9,260) The 100 (2,715) La casa de papel (2,129) 12 Monkeys (2,081) The Expanse (1,947) The Crossing (1,693) Into the Badlands (1,684) Vikings (1,103) Legion (1,091) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018