Giriş Kayıt
Richard Register

Richard Register


Senarist, Yapımcı

Richard Register, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı 7.3 25,573
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 8,607
2007 Komedi Senarist 3.4 487
2005 Dram Senarist 5.5 117
1998 Animasyon Senarist 6.9 6,216
Dizi Altyazıları
Vikings (9,139) Supernatural (3,948) Mr. Robot (3,799) Game of Thrones (3,250) The Big Bang Theory (3,223) Gotham (2,996) Shameless (2,845) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,845) Arrow (2,770) The Flash (1,888)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017