Giriş Kayıt
Richard Register

Richard Register


Senarist, Yapımcı

Richard Register, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Yapımcı 7.3 22,612
2009 Dram Yapımcı
Senarist
7.6 8,349
2007 Komedi Senarist 3.4 487
2005 Dram Senarist 5.5 117
1998 Animasyon Senarist 6.9 6,216
Film Altyazıları
Assassin's Creed (5,761) Passengers (5,165) Doctor Strange (4,126) Allied (2,948) Split (2,520) Arrival (2,461) xXx: Return of Xander Cage (2,333) Forushande (2,181) Moana (1,915)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,398) Arrow (4,719) Taboo (4,674) Legion (4,608) Vikings (3,841) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,338) Black Sails (3,231) Blindspot (3,230) Supernatural (3,187) Suits (3,133)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017