Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Max Reese

Max Reese (84)


Müzisyen, Müzisyen

Max Reese, 14 Ağustos 1878 Halle en Saale, Almanya doğumlu müzisyen, müzisyen. Para Beraber Gitmez (1938), Voyage to the Bottom of the Sea (1961), Kleopatra (1934), The Lost World (1960) gibi yapımlarla biliniyor.22 Aralık 1962 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1878
Ölüm Tarihi: 22 Aralık 1962
Doğum Yeri: Halle en Saale, Almanya
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1962 84 Fantastik Müzik 6.5 1,548
1962 84 Macera Müzik 5.8 841
1961 83 Macera Müzik 5.1 134
1961 83 Macera Müzik 6.1 4,335
1961 83 Aile Müzik 6.7 222
1961 83 Dram Müzik 5.7 100
1960 82 Macera Müzik 5.5 2,701
1955 77 Western Müzik 6.4 450
1952 74 Macera Müzik 5.9 267
1951 73 Western Müzik 6.0 122
1951 73 Aksiyon Müzik 6.2 570
1950 72 Aksiyon Müzik 5.7 204
1946 68 Suç Müzik 6.2 17
1941 63 Komedi Müzik 7.7 9,463
1938 60 Komedi Müzik 7.1 2,478

Para Beraber Gitmez
1938 60 Komedi Müzik 8.0 18,177
1937 59 Macera Müzik 7.8 9,498

Kleopatra
1934 56 Biyografi Müzik 6.9 2,658
1933 55 Macera Müzik 6.5 1,490
1930 52 Komedi Müzik 7.7 10,864
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017