Giriş Kayıt
Lyon Reese

Lyon Reese


Yönetmen Asistanı, Oyuncu

Lyon Reese, yönetmen asistanı, oyuncu. Wicked Little Things (2006), Mac & Devin Go to High School (2012), Tuhaf Bir Dostluk (2002), Zihin Oyunları (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lyon Reese | Lyon Resse
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 10.0 7
2017 Macera Yönetmen Asistanı    
2013 Dram Yönetmen Asistanı    
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 4.5 5,299
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 7.1 41
2012 Komedi Yönetmen Asistanı 4.6 240

Zihin Oyunları
2011 Belgesel Yönetmen Asistanı 8.6 2,001
2011 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 7.8 14
2010 Suç Yönetmen Asistanı
Oyuncu
7.2 91
2008 Aile Yönetmen Asistanı    
2008 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 324
2007 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 1,255
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 8.3 8,282
2007 Dram Yönetmen Asistanı 6.0 2,562
2007 Korku Yönetmen Asistanı    
2006 Tarihi Yönetmen Asistanı    
2006 Dram Yönetmen Asistanı 5.1 7,048

Zafer Yolu
2003 Dram Çeşitli 7.3 59,048
2003 Biyografi Yönetmen Asistanı    
2003 Belgesel Yönetmen Asistanı    
2002 Suç Yönetmen Asistanı 3.4 971
2002 Kısa Metraj Oyuncu 7.3 4,387

Tuhaf Bir Dostluk
2002 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 2,940
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 1,410
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017