Giriş Kayıt
Marian Rees

Marian Rees (89)


Yapımcı

Marian Rees, 31 Ekim 1927 Le Mars, Iowa, ABD doğumlu yapımcı. Cora Unashamed (2000) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1927
Doğum Yeri: Le Mars, Iowa, ABD
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kulağımdaki Düşman
2008 81 Dram Yapımcı    
1995 68 Dram Yapımcı    
1989 62 Dram Yapımcı    
1989 62 Dram Yapımcı    
1987 60 Dram Yapımcı    
1984 57 Dram Yapımcı    
1981 54 Biyografi Yapımcı    
Film Altyazıları
Live by Night (12,734) Resident Evil: The Final Chapter (5,910) Why Him? (5,424) Rogue One (3,983) Patriots Day (3,117) Assassin's Creed (2,993) Hidden Figures (2,973) Paterson (2,180) Allied (2,174) Split (2,172)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,076) The 100 (3,712) Legion (3,185) Into the Badlands (2,860) The Originals (2,603) The Last Kingdom (2,271) Arrow (2,041) Vikings (1,852) The Expanse (1,776) Designated Survivor (1,767)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017