Giriş Kayıt
John Rees

John Rees (67)


Oyuncu

John Morgan Rees, 06 Mart 1927 Port Talbot, Wales, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları (1981) yapımıyla biliniyor.01 Ekim 1994 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: John Morgan Rees
Doğum Tarihi: 06 Mart 1927
Ölüm Tarihi: 01 Ekim 1994
Doğum Yeri: Port Talbot, Wales, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: John Reese
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 60 Suç Oyuncu 6.3 2,069
1986 59 Gerilim Oyuncu 6.6 1,550

Bolluk
1985 58 Dram Oyuncu 6.1 2,096
1982 55 Korku Oyuncu 6.2 990

Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları
1981 54 Aksiyon Oyuncu 8.5 701,949

İğne Deliği
1981 54 Romantik Oyuncu 7.1 7,355

Hanover Caddesi
1979 52 Aksiyon Oyuncu 6.1 3,636
1978 51 Korku Oyuncu 6.8 2,503
1972 45 Komedi Oyuncu 6.2 540

Arabulucu
1970 43 Dram Oyuncu    
1966 39 Dram Oyuncu 6.5 2,478
1964 Dram Oyuncu 8.2 20
1963 Macera Oyuncu 8.5 28,175
1962 35 Suç Oyuncu 6.7 152
1961 34 Savaş Oyuncu 7.0 537
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017