Giriş Kayıt
Tony Redston

Tony Redston


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Tony Redston, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Yapımcı 6.7 597
1995 Dram Yapımcı    
1990 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 66
1986 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.9 2,063
1985 Suç 0    
1978 Komedi Çeşitli 8.3 1,640
1964 Müzik Çeşitli 7.1 360
1963 Macera Yapım Yöneticisi 8.5 27,718
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (11,821) Assassin's Creed (5,541) Passengers (4,157) Doctor Strange (3,876) Allied (2,743) Split (2,481) Arrival (2,253) xXx: Return of Xander Cage (2,074) Forushande (2,041) Moana (1,766)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,940) Taboo (4,338) Arrow (3,710) Vikings (3,548) Blindspot (3,016) Legion (3,011) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,988) Suits (2,682) Black Sails (2,504) Sherlock (2,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017