Giriş Kayıt
Tony Redston

Tony Redston


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Tony Redston, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Yapımcı 6.7 597
1995 Dram Yapımcı    
1990 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 66
1986 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.9 2,285
1985 Suç 0    
1978 Komedi Çeşitli 8.3 1,753
1964 Müzik Çeşitli 7.1 360
1963 Macera Yapım Yöneticisi 8.4 30,825
Dizi Altyazıları
Westworld (7,916) The 100 (3,615) The Expanse (3,119) La casa de papel (2,363) The Crossing (1,837) Colony (1,810) 12 Monkeys (1,519) Genius (1,320) Luke Cage (1,300) Vikings (1,189)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018