Giriş Kayıt
Tony Redston

Tony Redston


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Tony Redston, yapımcı, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 Dram Yapımcı 6.7 597
1995 Dram Yapımcı    
1990 Dram Yapım Yöneticisi 6.1 66
1986 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.9 2,255
1985 Suç 0    
1978 Komedi Çeşitli 8.3 1,753
1964 Müzik Çeşitli 7.1 360
1963 Macera Yapım Yöneticisi 8.4 30,465
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,135) The Terror (3,260) The Flash (2,594) Legion (2,564) The Crossing (2,133) Vikings (1,313) Supernatural (1,269) The Expanse (1,110) The Big Bang Theory (1,067) Fear the Walking Dead (982)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018