Giriş Kayıt
Marc Redmond

Marc Redmond


Dublör

Marc Redmond, dublör. Ölüm Melekleri (2002), All Is by My Side (2013), (2011) Camelot (2011), (2012) Ripper Street (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Dublör 8.2 85,090
2013 Dram Dublör 5.4 379
2013 Biyografi Dublör 5.6 4,290

Vikingler
2013 Aksiyon Dublör 8.7 233,650
2012 Suç Dublör 8.1 15,201

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,135,193
2011 Dram Dublör 6.5 20,677

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Dublör 3.7 20,099
2008 Aksiyon Dublör 4.1 63
2006 Aksiyon Dublör 4.4 71,989

Ölüm Melekleri
2002 Aksiyon Dublör 5.6 5,915
Film Altyazıları
Live by Night (13,417) Resident Evil: The Final Chapter (6,132) Why Him? (5,869) Rogue One (4,293) Patriots Day (3,381) Hidden Figures (3,294) Assassin's Creed (3,174) Paterson (2,274) Split (2,268) Allied (2,233)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,374) The 100 (3,854) Legion (3,401) Into the Badlands (2,993) The Originals (2,646) The Flash (2,615) The Last Kingdom (2,315) Arrow (2,170) Vikings (2,072) The Expanse (1,857)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017