Giriş Kayıt
Marc Redmond

Marc Redmond


Dublör

Marc Redmond, dublör. Ölüm Melekleri (2002), All Is by My Side (2013), (2011) Camelot (2011), (2012) Ripper Street (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Dublör 5.8 1,748
2015 Aksiyon Dublör 8.1 25,219
2014 Dram Dublör 8.2 89,902
2013 Dram Dublör 5.4 379
2013 Biyografi Dublör 5.6 4,917

Vikingler
2013 Aksiyon Dublör 8.6 260,327
2012 Suç Dublör 8.1 16,051

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,246,359
2011 Dram Dublör 6.5 21,089

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Dublör 3.7 20,567
2008 Aksiyon Dublör 4.1 63
2006 Aksiyon Dublör 4.4 73,341

Ölüm Melekleri
2002 Aksiyon Dublör 5.6 5,915
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017