Giriş Kayıt
Marc Redmond

Marc Redmond


Dublör

Marc Redmond, dublör. Ölüm Melekleri (2002), All Is by My Side (2013), (2011) Camelot (2011), (2012) Ripper Street (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Dublör 5.8 1,316
2015 Aksiyon Dublör 8.1 24,594
2014 Dram Dublör 8.2 88,598
2013 Dram Dublör 5.4 379
2013 Biyografi Dublör 5.6 4,917

Vikingler
2013 Aksiyon Dublör 8.7 253,394
2012 Suç Dublör 8.1 15,803

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,213,136
2011 Dram Dublör 6.5 20,978

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Dublör 3.7 20,520
2008 Aksiyon Dublör 4.1 63
2006 Aksiyon Dublör 4.4 73,032

Ölüm Melekleri
2002 Aksiyon Dublör 5.6 5,915
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,714) Rick and Morty (4,699) The Strain (3,157) The Defenders (2,086) Preacher (1,857) Suits (1,790) The Last Ship (1,598) Mr. Mercedes (1,368) Fargo (1,144) Twin Peaks (1,008)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017