Giriş Kayıt
Marc Redmond

Marc Redmond


Dublör

Marc Redmond, dublör. Ölüm Melekleri (2002), All Is by My Side (2013), Ripper Street (2012), (2011) Camelot (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Dublör 5.8 2,397
2015 Aksiyon Dublör 8.1 26,288
2014 Dram Dublör 8.2 92,640
2013 Dram Dublör 5.4 379
2013 Biyografi Dublör 5.7 5,153

Vikingler
2013 Aksiyon Dublör 8.6 281,157
2012 Suç Dublör 8.1 16,451

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,292,981
2011 Dram Dublör 6.5 21,292

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Dublör 3.7 20,811
2008 Aksiyon Dublör 4.1 63
2006 Aksiyon Dublör 4.4 74,258

Ölüm Melekleri
2002 Aksiyon Dublör 5.6 5,915
Dizi Altyazıları
La casa de papel (17,906) Vikings (3,489) Stargate Origins (3,205) Black Mirror (3,064) American Crime Story (1,666) Bron/Broen (1,595) The X Files (1,582) Supernatural (1,507) Star Trek: Discovery (1,396) McMafia (1,340)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018