Giriş Kayıt
Marc Redmond

Marc Redmond


Dublör

Marc Redmond, dublör. Ölüm Melekleri (2002), All Is by My Side (2013), Ripper Street (2012), (2011) Camelot (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Dublör 5.8 2,790
2015 Aksiyon Dublör 8.1 29,601
2014 Dram Dublör 8.2 94,751
2013 Dram Dublör 5.4 379
2013 Biyografi Dublör 5.6 5,286

Vikingler
2013 Aksiyon Dublör 8.6 293,405
2012 Suç Dublör 8.1 16,796

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Dublör 9.5 1,326,600
2011 Dram Dublör 6.5 21,453

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Dublör 3.7 21,068
2008 Aksiyon Dublör 4.1 63
2006 Aksiyon Dublör 4.4 74,792

Ölüm Melekleri
2002 Aksiyon Dublör 5.6 5,915
Dizi Altyazıları
Westworld (4,419) La casa de papel (2,231) The Expanse (1,899) Legion (1,552) Colony (1,387) Cloak & Dagger (1,192) Goliath (1,177) Vikings (882) Lucifer (757) 12 Monkeys (740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018