Giriş Kayıt
Marc Redmond

Marc Redmond


Dublör

Marc Redmond, dublör. Ölüm Melekleri (2002), All Is by My Side (2013), Ripper Street (2012), (2011) Camelot (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Macera Dublör 5.8 2,602
2015 Aksiyon Dublör 8.1 27,712
2014 Dram Dublör 8.2 93,849
2013 Dram Dublör 5.4 379
2013 Biyografi Dublör 5.6 5,286

Vikingler
2013 Aksiyon Dublör 8.6 288,454
2012 Suç Dublör 8.1 16,666

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,312,061
2011 Dram Dublör 6.5 21,381

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Dublör 3.7 20,980
2008 Aksiyon Dublör 4.1 63
2006 Aksiyon Dublör 4.4 74,565

Ölüm Melekleri
2002 Aksiyon Dublör 5.6 5,915
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018