Giriş Kayıt
Marc Redmond

Marc Redmond


Dublör

Marc Redmond, dublör. Ölüm Melekleri (2002), All Is by My Side (2013), (2011) Camelot (2011), (2012) Ripper Street (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Dram Dublör 8.2 86,396
2013 Dram Dublör 5.4 379
2013 Biyografi Dublör 5.7 4,727

Vikingler
2013 Aksiyon Dublör 8.7 240,777
2012 Suç Dublör 8.1 15,426

Taht Oyunları
2011 Macera Dublör 9.5 1,153,172
2011 Dram Dublör 6.5 20,797

Sokak Dövüşçüsü: Chun-Li Efsanesi
2009 Suç Dublör 3.7 20,099
2008 Aksiyon Dublör 4.1 63
2006 Aksiyon Dublör 4.4 72,433

Ölüm Melekleri
2002 Aksiyon Dublör 5.6 5,915
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,036) Kidnap (4,061) The Fate of the Furious (3,927) The Boss Baby (2,723) Contratiempo (1,867) Dangal (1,692) The Great Wall (1,484) The LEGO Batman Movie (1,318) Get Out (1,308) The Shack (1,145)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,600) American Gods (5,759) Fargo (4,778) Lucifer (4,679) The 100 (2,829) Into the Badlands (2,739) Arrow (2,600) The Flash (1,878) Twin Peaks (1,805) 12 Monkeys (1,789)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017