Giriş Kayıt
Ian Redford

Ian Redford


Oyuncu

Ian Redford, Carshalton, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1995) I.D. (1995), (2003) Murphy's Law (2003), (2017) King Charles III (2017), (1989) Getting It Right (1989) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Carshalton, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 6.9 555
2013 Dram Oyuncu    

Öcü
2012 Korku Oyuncu    
2008 Aile Oyuncu    
2007 Dram Oyuncu 7.7 432
2006 Korku Oyuncu    
2005 Aksiyon Oyuncu 6.6 75
2003 Suç Oyuncu 7.8 785
2000 Dram Oyuncu 5.2 775
1995 Aile Oyuncu    
1995 Suç Oyuncu 7.4 4,781

Günden Kalanlar
1993 Dram Oyuncu 7.9 48,722
1993 Komedi Oyuncu 7.4 132
1992 Aksiyon Oyuncu    

Üç Adam Ve Bir Küçük Hanım
1990 Komedi Oyuncu 5.2 18,546
1989 Komedi Oyuncu 6.5 564
1988 Dram Oyuncu 5.7 281
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,840
1986 Aksiyon Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,120
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017