Giriş Kayıt
Ross Redfern

Ross Redfern


Sesler, Oyuncu

Ross Redfern, sesler, oyuncu. Takvim (1993), Captain Power and the Soldiers of the Future (1987), (1997) Başka Bir Dünya (1997), (1994) Exotica (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Dram Sesler 6.6 8,917

Başka Bir Dünya
1997 Dram Sesler 7.7 28,320
1995 Komedi Sesler
Oyuncu
5.2 189
1994 Dram Sesler 7.1 15,728
1994 Dram Sesler 7.3 913

Takvim
1993 Komedi Sesler 6.8 1,661

Sigortaci
1991 Komedi Sesler 6.8 2,592
1989 Bilim-Kurgu Sesler    
1988 Aksiyon Sesler 6.7 803
1988 Dram Sesler    
1987 Aksiyon Sesler 7.7 863
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,657) Hostiles (3,024) Maze Runner: The Death Cure (2,616) Wildling (2,463) Red Sparrow (1,655) 12 Strong (1,606) The Commuter (1,070) Peter Rabbit (590) A Quiet Place (575) The Post (528)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,611) The Terror (4,590) Legion (2,005) The Flash (1,760) Supernatural (1,584) The Big Bang Theory (1,550) Vikings (1,500) Lucifer (1,489) The Crossing (1,427) Fear the Walking Dead (1,385)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018