Giriş Kayıt
Maxime Rebière

Maxime Rebière


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni, Görsel Efekt, Kostüm Tasarımcısı

Maxime Rebière, sanat bölümü, sanat yönetmeni, görsel efekt, kostüm tasarımcısı. Beni Seven Trene Binsin (1998), Sevgili (1992), Himalaya - Bir Şefin Çocukluğu (1999), (1997) Tibet'te Yedi Yıl (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Dram Sanat Yönetmeni 6.5 550
2013 Komedi Sanat Bölümü 6.2 1,685

Ağaç
2010 Dram Görsel Efekt 6.6 3,823
2008 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.3 617

Paris, Seni Seviyorum
2006 Komedi Sanat Bölümü 7.3 64,857
2006 Dram Sanat Bölümü 5.1 59
2005 Suç Sanat Bölümü 6.9 26,803

Arsen Lüpen
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 5,724

Piyanist
2002 Biyografi Sanat Bölümü 8.5 545,883

Müzedeki Hayalet
2001 Gizem Sanat Bölümü 4.4 3,937

Himalaya - Bir Şefin Çocukluğu
1999 Dram Sanat Bölümü 7.5 4,467

Aşkın Büyüsü
1999 Biyografi Sanat Yönetmeni 6.5 1,430
1998 Kostüm Tasarımcısı 6.2 17

Beni Seven Trene Binsin
1998 Dram Sanat Bölümü 6.6 1,624

Pembe Hayatım
1997 Dram Sanat Bölümü 7.6 7,555

Tibet'te Yedi Yıl
1997 Macera Sanat Bölümü 7.0 102,031

Kraliçe Margot
1994 Biyografi Sanat Bölümü 7.5 13,916

Sevgili
1992 Biyografi Sanat Bölümü 6.9 15,854
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017