Giriş Kayıt
Denise Ream

Denise Ream


Görsel Efekt, Yapımcı

Denise Ream, görsel efekt, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Denise Eleanor Ream
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arabalar 3
2017 Animasyon 6.8 46,463

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon 7.3 192,687

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Yapımcı 6.7 85,857

Ters Yüz
2015 Animasyon 8.2 485,280

Cesur
2012 Animasyon Çeşitli 7.1 316,048

Arabalar 2
2011 Animasyon Yapımcı 6.2 125,152

Yukarı Bak
2009 Animasyon Yapımcı 8.3 788,865

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 284,635

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu
Görsel Efekt
7.6 605,358

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 56,067

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 102,349

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 526,634

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.2 17,774

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 145,714
1997 Dram Görsel Efekt 7.3 63,090

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 451,849

Günışığı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 58,668

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 92,748

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Çeşitli 5.9 22,728
1989 Aksiyon Çeşitli 5.6 517
1989 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 729
Film Altyazıları
Rampage (15,251) Ready Player One (10,845) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,697) The Cured (1,513) Blockers (1,217) Den 12. mann (710) Set It Up (539) Black Panther (532) Journey's End (463)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,869) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,688) La casa de papel (2,149) The 100 (1,684) Legion (1,405) Fear the Walking Dead (1,122) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018