Giriş Kayıt
Denise Ream

Denise Ream


Görsel Efekt, Yapımcı

Denise Ream, görsel efekt, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Denise Eleanor Ream
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Arabalar 3
2017 Animasyon 6.8 43,928

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon 7.3 189,554

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Yapımcı 6.7 84,981

Ters Yüz
2015 Animasyon 8.2 477,270

Cesur
2012 Animasyon Çeşitli 7.1 313,571

Arabalar 2
2011 Animasyon Yapımcı 6.2 123,671

Yukarı Bak
2009 Animasyon Yapımcı 8.3 780,212

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 282,892

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu
Görsel Efekt
7.6 599,532

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 55,874

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 101,782

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.6 521,899

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.2 17,421

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 144,922
1997 Dram Görsel Efekt 7.3 62,657

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 449,675

Günışığı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 58,285

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 92,261

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Çeşitli 5.9 22,561
1989 Aksiyon Çeşitli 5.6 517
1989 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 729
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018