Giriş Kayıt
Denise Ream

Denise Ream


Görsel Efekt, Yapımcı

Denise Ream, görsel efekt, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Denise Eleanor Ream
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon 7.4 152,731

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Yapımcı 6.8 76,595

Ters Yüz
2015 Animasyon 8.2 411,741

Cesur
2012 Animasyon Çeşitli 7.2 292,287

Arabalar 2
2011 Animasyon Yapımcı 6.3 109,533

Yukarı Bak
2009 Animasyon Yapımcı 8.3 717,611

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 269,344

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu
Görsel Efekt
7.6 554,762

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 54,383

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 97,525

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.5 481,795

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.2 17,082

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 139,736
1997 Dram Görsel Efekt 7.2 59,124

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 425,656

Günışığı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 55,353

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 87,852

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Çeşitli 5.9 21,571
1989 Aksiyon Çeşitli 5.6 517
1989 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 729
Film Altyazıları
Gold (4,213) Get Out (2,502) Logan (2,054) The Age of Shadows (1,318) La La Land (1,311) Split (1,302) Rings (1,229) Personal Shopper (1,195) Zashchitniki (1,145) The Great Wall (1,026)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,137) The Blacklist (3,448) Into the Badlands (3,010) Fargo (2,721) The Last Kingdom (2,577) Doctor Who (2,166) Game of Thrones (1,695) Vikings (1,681) The Expanse (1,680) The Flash (1,648)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017