Giriş Kayıt
Denise Ream

Denise Ream


Görsel Efekt, Yapımcı

Denise Ream, görsel efekt, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Denise Eleanor Ream
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon 7.4 165,897

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Yapımcı 6.8 79,068

Ters Yüz
2015 Animasyon 8.2 428,465

Cesur
2012 Animasyon Çeşitli 7.2 297,963

Arabalar 2
2011 Animasyon Yapımcı 6.2 114,055

Yukarı Bak
2009 Animasyon Yapımcı 8.3 732,868

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 273,078

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu
Görsel Efekt
7.6 564,180

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 54,778

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 98,666

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.5 491,389

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.2 17,082

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 141,076
1997 Dram Görsel Efekt 7.2 59,984

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 433,249

Günışığı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 56,055

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 89,120

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Çeşitli 5.9 21,856
1989 Aksiyon Çeşitli 5.6 517
1989 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 729
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017