Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Denise Ream

Denise Ream


Görsel Efekt, Yapımcı

Denise Ream, görsel efekt, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Denise Eleanor Ream
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon 7.5 124,467

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Yapımcı 6.8 72,741

Ters Yüz
2015 Animasyon 8.2 386,848

Cesur
2012 Animasyon Çeşitli 7.2 284,906

Arabalar 2
2011 Animasyon Yapımcı 6.3 105,657

Yukarı Bak
2009 Animasyon Yapımcı 8.3 697,114

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 264,554

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu
Görsel Efekt
7.6 542,078

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 53,895

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 95,961

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.5 468,375

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.2 16,906

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 138,111
1997 Dram Görsel Efekt 7.2 58,020

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 416,810

Günışığı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 54,201

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 86,355

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Çeşitli 5.9 21,240
1989 Aksiyon Çeşitli 5.6 517
1989 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 729
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017