Giriş Kayıt
Denise Ream

Denise Ream


Görsel Efekt, Yapımcı

Denise Ream, görsel efekt, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Denise Eleanor Ream
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon 7.4 157,367

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Yapımcı 6.8 77,301

Ters Yüz
2015 Animasyon 8.2 417,135

Cesur
2012 Animasyon Çeşitli 7.2 294,089

Arabalar 2
2011 Animasyon Yapımcı 6.2 110,574

Yukarı Bak
2009 Animasyon Yapımcı 8.3 722,584

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 270,534

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu
Görsel Efekt
7.6 558,269

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 54,500

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 97,918

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.5 484,437

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.2 17,082

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 140,179
1997 Dram Görsel Efekt 7.2 59,374

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 428,178

Günışığı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 55,588

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 88,231

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Çeşitli 5.9 21,660
1989 Aksiyon Çeşitli 5.6 517
1989 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 729
Dizi Altyazıları
The Flash (7,002) Fargo (5,781) Arrow (4,861) The 100 (4,496) Better Call Saul (3,618) Lucifer (3,076) 12 Monkeys (2,508) Supernatural (2,446) American Gods (2,384) Game of Thrones (2,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017