Giriş Kayıt
Denise Ream

Denise Ream


Görsel Efekt, Yapımcı

Denise Ream, görsel efekt, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Denise Eleanor Ream
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon 7.4 146,739

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Yapımcı 6.8 75,643

Ters Yüz
2015 Animasyon 8.2 405,912

Cesur
2012 Animasyon Çeşitli 7.2 290,311

Arabalar 2
2011 Animasyon Yapımcı 6.3 108,566

Yukarı Bak
2009 Animasyon Yapımcı 8.3 712,432

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 268,168

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu
Görsel Efekt
7.6 551,391

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 54,245

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 97,077

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.5 478,605

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.2 17,082

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 139,275
1997 Dram Görsel Efekt 7.2 58,855

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 423,426

Günışığı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 55,011

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 87,435

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Çeşitli 5.9 21,507
1989 Aksiyon Çeşitli 5.6 517
1989 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 729
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,197) Live by Night (7,687) Hidden Figures (5,726) Rogue One (5,151) Split (4,778) Paterson (4,065) Assassin's Creed (4,042) Patriots Day (3,910) Allied (3,532) Passengers (1,623)
Dizi Altyazıları
Legion (9,346) Arrow (5,618) The 100 (3,719) The Flash (3,427) The Expanse (3,160) Designated Survivor (2,628) Colony (2,570) The Originals (2,253) The Last Kingdom (2,063) Vikings (2,041)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017