Giriş Kayıt
Denise Ream

Denise Ream


Görsel Efekt, Yapımcı

Denise Ream, görsel efekt, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Denise Eleanor Ream
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kayıp Balık Dori
2016 Animasyon 7.4 172,266

İyi Bir Dinozor
2015 Animasyon Yapımcı 6.7 80,526

Ters Yüz
2015 Animasyon 8.2 438,626

Cesur
2012 Animasyon Çeşitli 7.2 301,613

Arabalar 2
2011 Animasyon Yapımcı 6.2 116,326

Yukarı Bak
2009 Animasyon Yapımcı 8.3 742,385

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 275,351

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu
Görsel Efekt
7.6 569,686

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 55,029

Güneşin Gözyaşları
2003 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 99,354

Harry Potter ve Felsefe Taşı
2001 Macera Görsel Efekt 7.5 498,765

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Görsel Efekt 4.2 17,393

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 141,987
1997 Dram Görsel Efekt 7.3 60,587

Siyah Giyen Adamlar
1997 Komedi Görsel Efekt 7.3 438,076

Günışığı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 56,570

Silici
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 89,908

Dolaptaki Kızılderili
1995 Aile Çeşitli 5.9 21,947
1989 Aksiyon Çeşitli 5.6 517
1989 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 729
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017