Giriş Kayıt
Thomas Real

Thomas Real


Makyaj

Thomas Real, makyaj. 40 Yıllık Bekar (2005), The Master of Disguise (2002), Salako Romano (2001), Mi vida loca (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Real
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Makyaj 5.7 26,038

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Makyaj 6.7 60,141
2015 Komedi Makyaj 4.2 3,517

Büyükler 2
2013 Komedi Makyaj 5.4 116,355

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Makyaj 6.4 77,436

Babasının Oğlu
2012 Komedi Makyaj 5.6 75,514

Jack ve Jill
2011 Komedi Makyaj 3.4 64,605

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Makyaj 5.2 47,827

Hayatım Yalan
2011 Komedi Makyaj 6.4 184,513

Büyükler
2010 Komedi Makyaj 6.0 193,060

Gerçek Masallar
2008 Komedi Makyaj 6.1 76,289

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Makyaj 5.5 165,088

Ölümün Sesi
2008 Korku Makyaj 3.9 27,323

Dehşet Gecesi
2008 Korku Makyaj 3.9 29,108
2007 Komedi Makyaj 4.7 2,353

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Makyaj 7.0 312,327

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Makyaj 6.0 125,424

Hayatı Yakala
2007 Dram Makyaj 7.5 86,610

Kumanda
2006 Komedi Makyaj 6.4 262,153

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Makyaj 5.6 42,728

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Makyaj 7.1 332,509

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Makyaj 6.4 138,812

Terminal
2004 Komedi Makyaj 7.3 328,214

Alamo
2004 Dram Makyaj 6.0 17,550
2003 Komedi Makyaj 5.6 12,136

Asabiyim
2003 Komedi Makyaj 6.2 179,479

Kazara Zengin
2002 Komedi Makyaj 5.8 117,315
2002 Komedi Makyaj 3.3 18,864
2001 Macera Makyaj 5.9 43,880

Salako Romano
2001 Komedi Makyaj 4.6 11,034

Hayvan
2001 Komedi Makyaj 4.8 48,581

Küçük Nicky
2000 Komedi Makyaj 5.3 85,008

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Makyaj 5.8 71,344
1996 Gerilim Makyaj 4.2 465
1995 Dram Makyaj 7.3 3,085
1993 Suç Makyaj 6.6 1,528
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017