Giriş Kayıt
Thomas Real

Thomas Real


Makyaj

Thomas Real, makyaj. 40 Yıllık Bekar (2005), The Master of Disguise (2002), Salako Romano (2001), Mi vida loca (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Real
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Makyaj 5.7 24,340

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Makyaj 6.7 58,535
2015 Komedi Makyaj 4.2 3,517

Büyükler 2
2013 Komedi Makyaj 5.4 113,905

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Makyaj 6.4 76,580

Babasının Oğlu
2012 Komedi Makyaj 5.6 74,117

Jack ve Jill
2011 Komedi Makyaj 3.4 63,383

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Makyaj 5.2 46,972

Hayatım Yalan
2011 Komedi Makyaj 6.4 181,353

Büyükler
2010 Komedi Makyaj 6.0 189,646

Gerçek Masallar
2008 Komedi Makyaj 6.1 75,194

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Makyaj 5.5 162,599

Ölümün Sesi
2008 Korku Makyaj 3.9 27,323

Dehşet Gecesi
2008 Korku Makyaj 3.9 28,639
2007 Komedi Makyaj 4.7 2,353

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Makyaj 7.0 308,627

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Makyaj 6.0 123,859

Hayatı Yakala
2007 Dram Makyaj 7.5 85,778

Kumanda
2006 Komedi Makyaj 6.4 257,764

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Makyaj 5.6 42,084

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Makyaj 7.1 327,484

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Makyaj 6.4 136,282

Terminal
2004 Komedi Makyaj 7.3 322,081

Alamo
2004 Dram Makyaj 6.0 17,391
2003 Komedi Makyaj 5.6 11,938

Asabiyim
2003 Komedi Makyaj 6.2 177,217

Kazara Zengin
2002 Komedi Makyaj 5.8 115,362
2002 Komedi Makyaj 3.3 18,416
2001 Macera Makyaj 5.9 43,144

Salako Romano
2001 Komedi Makyaj 4.6 11,034

Hayvan
2001 Komedi Makyaj 4.8 48,581

Küçük Nicky
2000 Komedi Makyaj 5.3 83,792

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Makyaj 5.8 70,131
1996 Gerilim Makyaj 4.2 465
1995 Dram Makyaj 7.3 3,085
1993 Suç Makyaj 6.6 1,528
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017