Giriş Kayıt
Thomas Real

Thomas Real


Makyaj

Thomas Real, makyaj. 40 Yıllık Bekar (2005), The Master of Disguise (2002), Salako Romano (2001), Mi vida loca (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Real
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Makyaj 5.7 25,313

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Makyaj 6.7 59,395
2015 Komedi Makyaj 4.2 3,517

Büyükler 2
2013 Komedi Makyaj 5.4 115,308

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Makyaj 6.4 77,031

Babasının Oğlu
2012 Komedi Makyaj 5.6 74,914

Jack ve Jill
2011 Komedi Makyaj 3.4 64,023

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Makyaj 5.2 47,418

Hayatım Yalan
2011 Komedi Makyaj 6.4 183,085

Büyükler
2010 Komedi Makyaj 6.0 191,481

Gerçek Masallar
2008 Komedi Makyaj 6.1 75,787

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Makyaj 5.5 163,897

Ölümün Sesi
2008 Korku Makyaj 3.9 27,323

Dehşet Gecesi
2008 Korku Makyaj 3.9 28,852
2007 Komedi Makyaj 4.7 2,353

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Makyaj 7.0 310,578

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Makyaj 6.0 124,702

Hayatı Yakala
2007 Dram Makyaj 7.5 86,249

Kumanda
2006 Komedi Makyaj 6.4 260,096

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Makyaj 5.6 42,438

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Makyaj 7.1 330,148

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Makyaj 6.4 137,620

Terminal
2004 Komedi Makyaj 7.3 325,324

Alamo
2004 Dram Makyaj 6.0 17,511
2003 Komedi Makyaj 5.6 12,136

Asabiyim
2003 Komedi Makyaj 6.2 178,454

Kazara Zengin
2002 Komedi Makyaj 5.8 116,383
2002 Komedi Makyaj 3.3 18,416
2001 Macera Makyaj 5.9 43,528

Salako Romano
2001 Komedi Makyaj 4.6 11,034

Hayvan
2001 Komedi Makyaj 4.8 48,581

Küçük Nicky
2000 Komedi Makyaj 5.3 84,429

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Makyaj 5.8 70,806
1996 Gerilim Makyaj 4.2 465
1995 Dram Makyaj 7.3 3,085
1993 Suç Makyaj 6.6 1,528
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017