Giriş Kayıt
Thomas Real

Thomas Real


Makyaj

Thomas Real, makyaj. 40 Yıllık Bekar (2005), The Master of Disguise (2002), Salako Romano (2001), Mi vida loca (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Real
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Makyaj 5.7 23,027

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Makyaj 6.7 57,361
2015 Komedi Makyaj 4.2 3,517

Büyükler 2
2013 Komedi Makyaj 5.4 112,451

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Makyaj 6.4 76,049

Babasının Oğlu
2012 Komedi Makyaj 5.6 73,130

Jack ve Jill
2011 Komedi Makyaj 3.4 62,582

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Makyaj 5.2 46,374

Hayatım Yalan
2011 Komedi Makyaj 6.4 179,245

Büyükler
2010 Komedi Makyaj 6.0 187,712

Gerçek Masallar
2008 Komedi Makyaj 6.1 74,373

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Makyaj 5.5 160,969

Ölümün Sesi
2008 Korku Makyaj 3.9 27,323

Dehşet Gecesi
2008 Korku Makyaj 3.9 28,379
2007 Komedi Makyaj 4.7 2,353

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Makyaj 7.0 306,197

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Makyaj 6.0 122,821

Hayatı Yakala
2007 Dram Makyaj 7.5 85,098

Kumanda
2006 Komedi Makyaj 6.4 254,972

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Makyaj 5.6 41,632

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Makyaj 7.1 323,920

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Makyaj 6.4 134,703

Terminal
2004 Komedi Makyaj 7.3 318,056

Alamo
2004 Dram Makyaj 6.0 17,251
2003 Komedi Makyaj 5.6 11,938

Asabiyim
2003 Komedi Makyaj 6.2 175,610

Kazara Zengin
2002 Komedi Makyaj 5.8 114,147
2002 Komedi Makyaj 3.3 18,416
2001 Macera Makyaj 5.9 42,790

Salako Romano
2001 Komedi Makyaj 4.6 11,034

Hayvan
2001 Komedi Makyaj 4.8 48,581

Küçük Nicky
2000 Komedi Makyaj 5.3 82,956

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Makyaj 5.8 69,378
1996 Gerilim Makyaj 4.2 465
1995 Dram Makyaj 7.3 3,085
1993 Suç Makyaj 6.6 1,528
Film Altyazıları
Doctor Strange (9,354) Allied (9,337) Moana (7,849) Assassin's Creed (5,328) Lion (4,714) Arrival (3,648) Hacksaw Ridge (2,820) Nocturnal Animals (2,520) Fences (2,418) Forushande (1,805)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,759) Supernatural (7,500) The Expanse (4,630) Vikings (4,153) The Big Bang Theory (3,728) Suits (3,332) Legion (3,307) The Blacklist (3,208) Arrow (3,044) Sherlock (2,701)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017