Giriş Kayıt
Thomas Real

Thomas Real


Makyaj

Thomas Real, makyaj. 40 Yıllık Bekar (2005), The Master of Disguise (2002), Salako Romano (2001), Mi vida loca (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Real
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Makyaj 5.7 27,180

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Makyaj 6.7 61,293
2015 Komedi Makyaj 4.2 3,517

Büyükler 2
2013 Komedi Makyaj 5.4 118,418

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Makyaj 6.4 78,242

Babasının Oğlu
2012 Komedi Makyaj 5.6 76,591

Jack ve Jill
2011 Komedi Makyaj 3.4 65,524

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Makyaj 5.2 48,581

Hayatım Yalan
2011 Komedi Makyaj 6.4 187,146

Büyükler
2010 Komedi Makyaj 6.0 195,870

Gerçek Masallar
2008 Komedi Makyaj 6.1 77,197

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Makyaj 5.5 167,268

Ölümün Sesi
2008 Korku Makyaj 4.0 28,038

Dehşet Gecesi
2008 Korku Makyaj 3.9 29,621
2007 Komedi Makyaj 4.7 2,353

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Makyaj 7.0 315,322

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Makyaj 6.0 126,766

Hayatı Yakala
2007 Dram Makyaj 7.5 87,247

Kumanda
2006 Komedi Makyaj 6.4 265,747

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Makyaj 5.6 43,139

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Makyaj 7.1 336,778

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Makyaj 6.4 140,869

Terminal
2004 Komedi Makyaj 7.3 334,185

Alamo
2004 Dram Makyaj 6.0 17,623
2003 Komedi Makyaj 5.6 12,298

Asabiyim
2003 Komedi Makyaj 6.2 181,421

Kazara Zengin
2002 Komedi Makyaj 5.8 118,946
2002 Komedi Makyaj 3.3 18,864
2001 Macera Makyaj 5.9 44,505

Salako Romano
2001 Komedi Makyaj 4.6 11,034

Hayvan
2001 Komedi Makyaj 4.8 48,581

Küçük Nicky
2000 Komedi Makyaj 5.3 86,016

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Makyaj 5.8 72,571
1996 Gerilim Makyaj 4.2 465
1995 Dram Makyaj 7.3 3,224
1993 Suç Makyaj 6.6 1,528
Dizi Altyazıları
Vikings (14,791) Supernatural (6,361) Mr. Robot (5,870) The Big Bang Theory (5,053) Game of Thrones (4,030) Gotham (4,015) Shameless (3,223) Arrow (3,007) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,829) The Flash (2,767)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017