Giriş Kayıt
Thomas Real

Thomas Real


Makyaj

Thomas Real, makyaj. 40 Yıllık Bekar (2005), The Master of Disguise (2002), Salako Romano (2001), Mi vida loca (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Real
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Makyaj 5.7 26,747

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Makyaj 6.7 60,851
2015 Komedi Makyaj 4.2 3,517

Büyükler 2
2013 Komedi Makyaj 5.4 117,647

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Makyaj 6.4 77,964

Babasının Oğlu
2012 Komedi Makyaj 5.6 76,178

Jack ve Jill
2011 Komedi Makyaj 3.4 65,159

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Makyaj 5.2 48,279

Hayatım Yalan
2011 Komedi Makyaj 6.4 186,149

Büyükler
2010 Komedi Makyaj 6.0 194,741

Gerçek Masallar
2008 Komedi Makyaj 6.1 76,841

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Makyaj 5.5 166,352

Ölümün Sesi
2008 Korku Makyaj 3.9 27,323

Dehşet Gecesi
2008 Korku Makyaj 3.9 29,421
2007 Komedi Makyaj 4.7 2,353

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Makyaj 7.0 314,129

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Makyaj 6.0 126,255

Hayatı Yakala
2007 Dram Makyaj 7.5 86,967

Kumanda
2006 Komedi Makyaj 6.4 264,279

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Makyaj 5.6 42,959

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Makyaj 7.1 334,982

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Makyaj 6.4 140,041

Terminal
2004 Komedi Makyaj 7.3 331,737

Alamo
2004 Dram Makyaj 6.0 17,623
2003 Komedi Makyaj 5.6 12,298

Asabiyim
2003 Komedi Makyaj 6.2 180,612

Kazara Zengin
2002 Komedi Makyaj 5.8 118,244
2002 Komedi Makyaj 3.3 18,864
2001 Macera Makyaj 5.9 44,233

Salako Romano
2001 Komedi Makyaj 4.6 11,034

Hayvan
2001 Komedi Makyaj 4.8 48,581

Küçük Nicky
2000 Komedi Makyaj 5.3 85,642

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Makyaj 5.8 72,048
1996 Gerilim Makyaj 4.2 465
1995 Dram Makyaj 7.3 3,085
1993 Suç Makyaj 6.6 1,528
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017