Giriş Kayıt
Thomas Real

Thomas Real


Makyaj

Thomas Real, makyaj. 40 Yıllık Bekar (2005), The Master of Disguise (2002), Salako Romano (2001), Mi vida loca (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Real
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Makyaj 5.7 28,986

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Makyaj 6.7 63,081
2015 Komedi Makyaj 4.2 3,517

Büyükler 2
2013 Komedi Makyaj 5.4 121,178

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Makyaj 6.4 79,350

Babasının Oğlu
2012 Komedi Makyaj 5.6 78,201

Jack ve Jill
2011 Komedi Makyaj 3.4 66,979

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Makyaj 5.2 49,567

Hayatım Yalan
2011 Komedi Makyaj 6.4 190,921

Büyükler
2010 Komedi Makyaj 6.0 199,657

Gerçek Masallar
2008 Komedi Makyaj 6.1 78,541

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Makyaj 5.5 170,107

Ölümün Sesi
2008 Korku Makyaj 4.0 28,038

Dehşet Gecesi
2008 Korku Makyaj 3.9 30,081
2007 Komedi Makyaj 4.7 2,353

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Makyaj 7.0 319,771

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Makyaj 6.0 128,669

Hayatı Yakala
2007 Dram Makyaj 7.5 88,054

Kumanda
2006 Komedi Makyaj 6.4 270,310

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Makyaj 5.6 43,889

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Makyaj 7.1 343,077

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Makyaj 6.4 143,450

Terminal
2004 Komedi Makyaj 7.3 342,950

Alamo
2004 Dram Makyaj 6.0 17,871
2003 Komedi Makyaj 5.6 12,488

Asabiyim
2003 Komedi Makyaj 6.2 183,900

Kazara Zengin
2002 Komedi Makyaj 5.8 121,089
2002 Komedi Makyaj 3.3 19,316
2001 Macera Makyaj 5.9 45,297

Salako Romano
2001 Komedi Makyaj 4.6 11,034

Hayvan
2001 Komedi Makyaj 4.8 51,042

Küçük Nicky
2000 Komedi Makyaj 5.3 87,359

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Makyaj 5.8 74,168
1996 Gerilim Makyaj 4.2 465
1995 Dram Makyaj 7.3 3,224
1993 Suç Makyaj 6.6 1,528
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,485) Hostiles (2,784) Den of Thieves (2,756) Maze Runner: The Death Cure (2,222) 12 Strong (2,077) Wildling (1,786) Peter Rabbit (1,067) The Commuter (1,042) Submergence (942) Winchester (796)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,660) The Terror (3,450) The Flash (2,799) Legion (2,756) The Crossing (2,246) Supernatural (1,414) Vikings (1,387) The Expanse (1,338) The Big Bang Theory (1,191) Fear the Walking Dead (1,036)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018