Giriş Kayıt
Thomas Real

Thomas Real


Makyaj

Thomas Real, makyaj. 40 Yıllık Bekar (2005), The Master of Disguise (2002), Salako Romano (2001), Mi vida loca (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Real
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Makyaj 5.7 28,254

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Makyaj 6.7 62,132
2015 Komedi Makyaj 4.2 3,517

Büyükler 2
2013 Komedi Makyaj 5.4 119,931

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Makyaj 6.4 78,892

Babasının Oğlu
2012 Komedi Makyaj 5.6 77,489

Jack ve Jill
2011 Komedi Makyaj 3.4 66,358

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Makyaj 5.2 49,162

Hayatım Yalan
2011 Komedi Makyaj 6.4 189,354

Büyükler
2010 Komedi Makyaj 6.0 198,093

Gerçek Masallar
2008 Komedi Makyaj 6.1 77,989

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Makyaj 5.5 168,971

Ölümün Sesi
2008 Korku Makyaj 4.0 28,038

Dehşet Gecesi
2008 Korku Makyaj 3.9 29,870
2007 Komedi Makyaj 4.7 2,353

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Makyaj 7.0 317,967

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Makyaj 6.0 127,765

Hayatı Yakala
2007 Dram Makyaj 7.5 87,738

Kumanda
2006 Komedi Makyaj 6.4 268,435

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Makyaj 5.6 43,610

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Makyaj 7.1 340,657

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Makyaj 6.4 142,403

Terminal
2004 Komedi Makyaj 7.3 339,557

Alamo
2004 Dram Makyaj 6.0 17,623
2003 Komedi Makyaj 5.6 12,435

Asabiyim
2003 Komedi Makyaj 6.2 182,918

Kazara Zengin
2002 Komedi Makyaj 5.8 120,196
2002 Komedi Makyaj 3.3 18,864
2001 Macera Makyaj 5.9 44,973

Salako Romano
2001 Komedi Makyaj 4.6 11,034

Hayvan
2001 Komedi Makyaj 4.8 50,976

Küçük Nicky
2000 Komedi Makyaj 5.3 86,776

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Makyaj 5.8 73,545
1996 Gerilim Makyaj 4.2 465
1995 Dram Makyaj 7.3 3,224
1993 Suç Makyaj 6.6 1,528
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018