Giriş Kayıt
Thomas Real

Thomas Real


Makyaj

Thomas Real, makyaj. 40 Yıllık Bekar (2005), The Master of Disguise (2002), Salako Romano (2001), Mi vida loca (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tom Real
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Makyaj 5.7 22,421

Sahte Sağdıç
2015 Komedi Makyaj 6.7 56,771
2015 Komedi Makyaj 4.2 3,517

Büyükler 2
2013 Komedi Makyaj 5.4 111,819

Ağır Sıklet
2012 Aksiyon Makyaj 6.4 75,774

Babasının Oğlu
2012 Komedi Makyaj 5.6 72,735

Jack ve Jill
2011 Komedi Makyaj 3.4 62,241

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Makyaj 5.2 46,096

Hayatım Yalan
2011 Komedi Makyaj 6.4 178,145

Büyükler
2010 Komedi Makyaj 6.0 186,923

Gerçek Masallar
2008 Komedi Makyaj 6.1 74,011

Zohan'a Bulaşma
2008 Aksiyon Makyaj 5.5 160,236

Ölümün Sesi
2008 Korku Makyaj 3.9 27,258

Dehşet Gecesi
2008 Korku Makyaj 3.9 28,294
2007 Komedi Makyaj 4.7 2,353

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Makyaj 7.0 304,975

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Makyaj 6.0 122,319

Hayatı Yakala
2007 Dram Makyaj 7.5 84,871

Kumanda
2006 Komedi Makyaj 6.4 253,560

Yedek Kulübesi
2006 Komedi Makyaj 5.6 41,432

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Makyaj 7.1 322,086

En Uzun Mesafe
2005 Komedi Makyaj 6.4 133,971

Terminal
2004 Komedi Makyaj 7.3 315,926

Alamo
2004 Dram Makyaj 6.0 17,179
2003 Komedi Makyaj 5.6 11,938

Asabiyim
2003 Komedi Makyaj 6.2 174,826

Kazara Zengin
2002 Komedi Makyaj 5.8 113,555
2002 Komedi Makyaj 3.3 18,416
2001 Macera Makyaj 5.9 42,590

Salako Romano
2001 Komedi Makyaj 4.6 11,034

Hayvan
2001 Komedi Makyaj 4.8 47,833

Küçük Nicky
2000 Komedi Makyaj 5.3 82,541

İşte Böyle Bir Kız
1999 Komedi Makyaj 5.8 68,991
1996 Gerilim Makyaj 4.2 465
1995 Dram Makyaj 7.3 3,085
1993 Suç Makyaj 6.6 1,528
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017