Giriş Kayıt
Peggy Rea

Peggy Rea (89)


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni, Casting

Margaret Rea, 31 Mart 1921 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, oyuncu yönetmeni, casting. Love Field (1992), Taşrada (1989), (1993) Made in America (1993), (1979) The Dukes of Hazzard (1979) gibi yapımlarla biliniyor.05 Şubat 2011 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Margaret Rea
Doğum Tarihi: 31 Mart 1921
Ölüm Tarihi: 05 Şubat 2011
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Peggy Rae
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 74 Suç Oyuncu 6.7 13,500
1993 72 Komedi Oyuncu 4.9 12,413
1992 71 Dram Oyuncu 6.7 2,907

Taşrada
1989 68 Komedi Oyuncu 5.9 2,356
1979 Aksiyon Oyuncu 7.1 7,354
1978 Western Oyuncu    
1976 55 Dram Oyuncu 5.2 1,560
1972 Macera Oyuncu 6.9 573

Walton Ailesi
1971 Dram Oyuncu 7.6 4,147
1971 50 Suç Oyuncu 6.4 1,267
1971 Komedi Oyuncu 8.3 11,243
1969 48 Dram Oyuncu 7.2 668

Bebekler Vadisi
1967 46 Dram Oyuncu 5.9 5,776
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,791

Tokyo maceralari
1966 45 Komedi Oyuncu 6.7 2,958
1965 44 Komedi Oyuncu 6.0 510

Dr. Lao'nun 7 Yüzü
1964 43 Fantastik Oyuncu 7.3 3,517
1961 Dram Oyuncu 7.2 483
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,937
1957 Western Oyuncu
Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.5 1,669
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,639
1952 Western Oyuncu 7.7 464
1951 Komedi Oyuncu 8.4 18,316
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017