Giriş Kayıt
Peggy Rea

Peggy Rea (89)


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni, Casting

Margaret Rea, 31 Mart 1921 Los Angeles, California, ABD doğumlu oyuncu, oyuncu yönetmeni, casting. Love Field (1992), Taşrada (1989), (1993) Made in America (1993), (1979) The Dukes of Hazzard (1979) gibi yapımlarla biliniyor.05 Şubat 2011 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Margaret Rea
Doğum Tarihi: 31 Mart 1921
Ölüm Tarihi: 05 Şubat 2011
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Peggy Rae
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 74 Suç Oyuncu 6.7 13,500
1993 72 Komedi Oyuncu 5.0 13,961
1992 71 Dram Oyuncu 6.7 2,907

Taşrada
1989 68 Komedi Oyuncu 5.9 2,356
1979 Aksiyon Oyuncu 7.1 8,236
1978 Western Oyuncu    
1976 55 Dram Oyuncu 5.2 1,560
1972 Macera Oyuncu 6.9 573

Walton Ailesi
1971 Dram Oyuncu 7.6 4,459
1971 50 Suç Oyuncu 6.4 1,267
1971 Komedi Oyuncu 8.3 11,878
1969 48 Dram Oyuncu 7.2 718
1969 Dram Oyuncu 7.2 1,039

Bebekler Vadisi
1967 46 Dram Oyuncu 5.9 6,164
1967 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,980

Tokyo maceralari
1966 45 Komedi Oyuncu 6.7 3,137
1965 44 Komedi Oyuncu 6.0 510
1964 43 Müzikal Oyuncu 5.7 168

Dr. Lao'nun 7 Yüzü
1964 43 Fantastik Oyuncu 7.3 3,711
1961 Dram Oyuncu 7.2 483
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,448
1957 Western Oyuncu
Oyuncu Yönetmeni
Casting
8.5 1,844
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,968
1952 Western Oyuncu 7.7 518
1951 Komedi Oyuncu 8.4 19,555
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018