Giriş Kayıt
C. Alan Rawlins

C. Alan Rawlins


Kameraman, Oyuncu, Dublör

C. Alan Rawlins, kameraman, oyuncu, dublör. (2002) Uzaktaki Anılar (2002), (2006) Göl Evi (2006), (1993) Yüzü Olmayan Adam (1993), (1993) Yıllar Sonra (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan Rawlings | C. Alan Rawlins Sr. | Alan Rawlins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kameraman    
2016 Aksiyon Kameraman 5.8 22,416

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Kameraman 6.8 86,792

5. Dalga
2016 Aksiyon Kameraman 5.2 69,796
2016 Suç Kameraman 5.5 4,011
2015 Biyografi Kameraman 6.6 1,964

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 291,742

Sabotaj
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 49,218

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 141,601

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 164,310

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Kameraman 6.2 70,688

Evde Curcuna
2012 Komedi Kameraman 6.1 21,756

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Kameraman 5.1 26,146

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Kameraman 5.7 6,804

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Kameraman 7.3 293,868

Açık Çek
2011 Komedi Kameraman 5.9 105,778

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 99,727

Salgın
2010 Korku Kameraman 6.5 95,682

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Kameraman    

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 237,570

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 74,946

Ölümün Sesi
2008 Korku Kameraman 3.9 27,323

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Kameraman 7.6 49,040

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Kameraman 6.2 42,039

Göl Evi
2006 Dram Kameraman 6.8 117,539
2006 Komedi Kameraman 6.0 8,646

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kameraman 6.4 22,094

Hayalperest
2005 Dram Kameraman 6.9 10,181

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Kameraman 5.0 53,592
2005 Dram Kameraman 6.9 244,023

Kıskanç
2004 Komedi Kameraman 4.8 26,568

Büyük Balık
2003 Macera Kameraman
Oyuncu
8.0 360,319

Beni Unutma
2002 Komedi Kameraman 6.2 86,283

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Kameraman 7.4 168,772

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör
Kameraman
5.7 182,085

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Kameraman 6.1 35,296

Hücre
2000 Korku Kameraman 6.3 81,948

General'in Kızı
1999 Suç Kameraman 6.3 43,981

Kırık Kalbin Bedeli
1999 Kameraman 5.1 121

Komik Tuzak
1998 Macera Kameraman 6.4 91,713

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Kameraman 6.3 177,986
1997 Dram Kameraman    

Kaçaklar
1996 Aksiyon Kameraman 5.3 7,128

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Kameraman 6.1 11,479

Budala Dedektif 2
1995 Macera Kameraman 6.3 166,385
1995 Komedi Kameraman 6.1 22,879
1995 Komedi Kameraman 6.7 20,179
1995 Dram Kameraman    

Vampirle Görüşme
1994 Dram Kameraman 7.6 247,595

Et Ve Kemik
1993 Dram Kameraman 6.2 4,117

Yüzü Olmayan Adam
1993 Dram Kameraman 6.7 23,532

Yıllar Sonra
1993 Dram Kameraman 6.1 15,810

Aşk İksiri
1992 Komedi Kameraman 5.6 10,747

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Kameraman 5.3 12,374
1990 Dram Kameraman    

Zafer
1989 Dram Kameraman 7.9 104,621
1989 Dram Kameraman    

Cennette Aşk
1987 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 2,575
1982 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,261) Doctor Strange (6,778) Allied (6,421) Moana (4,850) John Wick: Chapter 2 (4,039) Lion (3,530) Arrival (3,189) Forushande (2,915) Split (2,269) Hacksaw Ridge (2,253)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,387) Supernatural (4,702) The Expanse (4,333) Vikings (4,073) Suits (3,667) The Big Bang Theory (2,499) Sherlock (2,483) Arrow (2,037) Legion (1,992) Blindspot (1,835)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017