Giriş Kayıt
C. Alan Rawlins

C. Alan Rawlins


Kameraman, Oyuncu, Dublör

C. Alan Rawlins, kameraman, oyuncu, dublör. (2002) Uzaktaki Anılar (2002), (2006) Göl Evi (2006), (1993) Yüzü Olmayan Adam (1993), (1993) Yıllar Sonra (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan Rawlings | C. Alan Rawlins Sr. | Alan Rawlins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Kameraman    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kameraman 7.8 278,723
2016 Aksiyon Kameraman 5.8 40,189

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Kameraman 6.7 117,611

Vadeli Hayat
2016 Suç Kameraman 5.5 4,862

5. Dalga
2016 Aksiyon Kameraman 5.2 76,864
2015 Biyografi Kameraman 6.6 1,964

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 310,673

Sabotaj
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 51,366

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 145,969

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 169,443

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Kameraman 6.2 73,716

Evde Curcuna
2012 Komedi Kameraman 6.1 22,441

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Kameraman 5.1 26,838

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Kameraman 5.7 6,994

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Kameraman 7.3 307,992

Açık Çek
2011 Komedi Kameraman 5.9 108,379

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 104,040

Salgın
2010 Korku Kameraman 6.5 98,424

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Kameraman    

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 248,060

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 76,609

Ölümün Sesi
2008 Korku Kameraman 3.9 27,323

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Kameraman 7.6 50,355

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Kameraman 6.2 42,976

Göl Evi
2006 Dram Kameraman 6.8 121,268
2006 Komedi Kameraman 6.0 8,875

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kameraman 6.4 22,657

Hayalperest
2005 Dram Kameraman 6.9 10,181

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Kameraman 5.0 56,535
2005 Dram Kameraman 6.9 254,387

Kıskanç
2004 Komedi Kameraman 4.8 27,505

Büyük Balık
2003 Macera Kameraman
Oyuncu
8.0 369,928

Beni Unutma
2002 Komedi Kameraman 6.2 89,197

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Kameraman 7.4 175,097

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör
Kameraman
5.7 190,323

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Kameraman 6.1 36,162

Hücre
2000 Korku Kameraman 6.3 84,409

General'in Kızı
1999 Suç Kameraman 6.3 45,472

Kırık Kalbin Bedeli
1999 Kameraman 5.1 121

Komik Tuzak
1998 Macera Kameraman 6.5 96,840

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Kameraman 6.2 191,672
1997 Dram Kameraman    

Kaçaklar
1996 Aksiyon Kameraman 5.3 7,128

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Kameraman 6.1 11,479

Budala Dedektif 2
1995 Macera Kameraman 6.3 172,791
1995 Komedi Kameraman 6.2 24,414
1995 Komedi Kameraman 6.7 21,171
1995 Dram Kameraman    

Vampirle Görüşme
1994 Dram Kameraman 7.6 255,696

Et Ve Kemik
1993 Dram Kameraman 6.2 4,117

Yüzü Olmayan Adam
1993 Dram Kameraman 6.7 24,257

Yıllar Sonra
1993 Dram Kameraman 6.1 16,123

Aşk İksiri
1992 Komedi Kameraman 5.6 10,874

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Kameraman 5.3 12,374
1990 Dram Kameraman    

Zafer
1989 Dram Kameraman 7.9 107,362
1989 Dram Kameraman    
1988 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 2,168

Cennette Aşk
1987 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 2,575
1982 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017