Giriş Kayıt
C. Alan Rawlins

C. Alan Rawlins


Kameraman, Oyuncu, Dublör

C. Alan Rawlins, kameraman, oyuncu, dublör. (2002) Uzaktaki Anılar (2002), (2006) Göl Evi (2006), (1993) Yüzü Olmayan Adam (1993), (1993) Yıllar Sonra (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan Rawlings | C. Alan Rawlins Sr. | Alan Rawlins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Kameraman    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kameraman 7.8 300,235
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 41,764

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Kameraman 6.7 120,236

Vadeli Hayat
2016 Suç Kameraman 5.5 4,978

5. Dalga
2016 Aksiyon Kameraman 5.2 77,876
2015 Biyografi Kameraman 6.6 1,964

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 312,541

Sabotaj
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 51,722

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 146,630

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 170,187

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Kameraman 6.2 74,142

Evde Curcuna
2012 Komedi Kameraman 6.1 22,533

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Kameraman 5.1 26,944

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Kameraman 5.7 6,994

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Kameraman 7.3 309,479

Açık Çek
2011 Komedi Kameraman 5.9 108,708

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 104,662

Salgın
2010 Korku Kameraman 6.5 98,926

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Kameraman    

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 249,548

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 76,868

Ölümün Sesi
2008 Korku Kameraman 4.0 28,038

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Kameraman 7.6 50,586

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Kameraman 6.2 43,059

Göl Evi
2006 Dram Kameraman 6.8 121,973
2006 Komedi Kameraman 6.0 8,921

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kameraman 6.4 23,217

Hayalperest
2005 Dram Kameraman 6.9 10,181

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Kameraman 5.0 56,981
2005 Dram Kameraman 6.9 256,028

Kıskanç
2004 Komedi Kameraman 4.8 27,509

Büyük Balık
2003 Macera Kameraman
Oyuncu
8.0 371,519

Beni Unutma
2002 Komedi Kameraman 6.2 89,626

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Kameraman 7.4 176,044

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör
Kameraman
5.7 191,683

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Kameraman 6.1 36,162

Hücre
2000 Korku Kameraman 6.3 84,781

General'in Kızı
1999 Suç Kameraman 6.3 45,757

Kırık Kalbin Bedeli
1999 Kameraman 5.1 121

Komik Tuzak
1998 Macera Kameraman 6.5 97,550

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Kameraman 6.2 192,914
1997 Dram Kameraman    

Kaçaklar
1996 Aksiyon Kameraman 5.3 7,128

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Kameraman 6.1 11,479

Budala Dedektif 2
1995 Macera Kameraman 6.3 174,053
1995 Komedi Kameraman 6.2 24,633
1995 Komedi Kameraman 6.7 21,307
1995 Dram Kameraman    

Vampirle Görüşme
1994 Dram Kameraman 7.6 257,047

Et Ve Kemik
1993 Dram Kameraman 6.2 4,117

Yüzü Olmayan Adam
1993 Dram Kameraman 6.7 24,434

Yıllar Sonra
1993 Dram Kameraman 6.1 16,524

Aşk İksiri
1992 Komedi Kameraman 5.6 10,874

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Kameraman 5.3 12,374
1990 Dram Kameraman    

Zafer
1989 Dram Kameraman 7.9 107,821
1989 Dram Kameraman    
1988 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 2,189

Cennette Aşk
1987 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 2,575
1982 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,850) Dunkirk (3,960) Stronger (2,778) It (2,194) Mother! (1,486) American Made (1,440) Kingsman: The Golden Circle (1,353) Loving Vincent (1,341) Flatliners (647) The Foreigner (645)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017