Giriş Kayıt
C. Alan Rawlins

C. Alan Rawlins


Kameraman, Oyuncu, Dublör

C. Alan Rawlins, kameraman, oyuncu, dublör. (2002) Uzaktaki Anılar (2002), (2006) Göl Evi (2006), (1993) Yüzü Olmayan Adam (1993), (1993) Yıllar Sonra (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan Rawlings | C. Alan Rawlins Sr. | Alan Rawlins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kameraman 8.1 175,189
2016 Aksiyon Kameraman 5.8 32,390

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Kameraman 6.7 105,844

5. Dalga
2016 Aksiyon Kameraman 5.2 74,016
2016 Suç Kameraman 5.5 4,495
2015 Biyografi Kameraman 6.6 1,964

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 303,836

Sabotaj
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 50,336

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 144,030

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 167,134

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Kameraman 6.2 72,234

Evde Curcuna
2012 Komedi Kameraman 6.1 22,052

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Kameraman 5.1 26,519

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Kameraman 5.7 6,934

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Kameraman 7.3 302,813

Açık Çek
2011 Komedi Kameraman 5.9 107,125

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 101,932

Salgın
2010 Korku Kameraman 6.5 97,087

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Kameraman    

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 243,247

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 75,801

Ölümün Sesi
2008 Korku Kameraman 3.9 27,323

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Kameraman 7.6 49,639

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Kameraman 6.2 42,521

Göl Evi
2006 Dram Kameraman 6.8 119,555
2006 Komedi Kameraman 6.0 8,778

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kameraman 6.4 22,642

Hayalperest
2005 Dram Kameraman 6.9 10,181

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Kameraman 5.0 55,123
2005 Dram Kameraman 6.9 249,898

Kıskanç
2004 Komedi Kameraman 4.8 26,568

Büyük Balık
2003 Macera Kameraman
Oyuncu
8.0 365,614

Beni Unutma
2002 Komedi Kameraman 6.2 87,761

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Kameraman 7.4 172,259

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör
Kameraman
5.7 185,387

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Kameraman 6.1 35,745

Hücre
2000 Korku Kameraman 6.3 83,212

General'in Kızı
1999 Suç Kameraman 6.3 44,695

Kırık Kalbin Bedeli
1999 Kameraman 5.1 121

Komik Tuzak
1998 Macera Kameraman 6.4 94,451

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Kameraman 6.3 186,656
1997 Dram Kameraman    

Kaçaklar
1996 Aksiyon Kameraman 5.3 7,128

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Kameraman 6.1 11,479

Budala Dedektif 2
1995 Macera Kameraman 6.3 169,662
1995 Komedi Kameraman 6.2 23,735
1995 Komedi Kameraman 6.7 20,738
1995 Dram Kameraman    

Vampirle Görüşme
1994 Dram Kameraman 7.6 251,799

Et Ve Kemik
1993 Dram Kameraman 6.2 4,117

Yüzü Olmayan Adam
1993 Dram Kameraman 6.7 23,765

Yıllar Sonra
1993 Dram Kameraman 6.1 16,123

Aşk İksiri
1992 Komedi Kameraman 5.6 10,874

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Kameraman 5.3 12,374
1990 Dram Kameraman    

Zafer
1989 Dram Kameraman 7.9 106,121
1989 Dram Kameraman    

Cennette Aşk
1987 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 2,575
1982 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017