Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
C. Alan Rawlins

C. Alan Rawlins


Kameraman, Oyuncu, Dublör

C. Alan Rawlins, kameraman, oyuncu, dublör. (2002) Uzaktaki Anılar (2002), (2006) Göl Evi (2006), (1993) Yüzü Olmayan Adam (1993), (1993) Yıllar Sonra (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan Rawlings | C. Alan Rawlins Sr. | Alan Rawlins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kameraman    
2016 Aksiyon Kameraman 5.8 13,956

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Kameraman 6.8 73,341

5. Dalga
2016 Aksiyon Kameraman 5.2 67,727
2016 Suç Kameraman 5.5 3,822
2015 Biyografi Kameraman 6.6 1,964

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 289,204

Sabotaj
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 48,934

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 140,789

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 163,357

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Kameraman 6.2 70,092

Evde Curcuna
2012 Komedi Kameraman 6.1 21,643

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Kameraman 5.1 26,001

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Kameraman 5.7 6,764

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Kameraman 7.3 291,980

Açık Çek
2011 Komedi Kameraman 5.9 105,234

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 98,854

Salgın
2010 Korku Kameraman 6.5 95,248

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Kameraman    

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 235,389

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 74,570

Ölümün Sesi
2008 Korku Kameraman 3.9 27,203

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Kameraman 7.6 48,767

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Kameraman 6.2 41,822

Göl Evi
2006 Dram Kameraman 6.8 116,777
2006 Komedi Kameraman 6.0 8,625

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kameraman 6.4 22,094

Hayalperest
2005 Dram Kameraman 6.9 10,181

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Kameraman 5.0 53,091
2005 Dram Kameraman 6.9 241,964

Kıskanç
2004 Komedi Kameraman 4.8 26,568

Büyük Balık
2003 Macera Kameraman
Oyuncu
8.0 358,324

Beni Unutma
2002 Komedi Kameraman 6.2 85,836

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Kameraman 7.4 167,233

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör
Kameraman
5.7 181,015

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Kameraman 6.1 35,137

Hücre
2000 Korku Kameraman 6.3 81,451

General'in Kızı
1999 Suç Kameraman 6.3 43,690

Kırık Kalbin Bedeli
1999 Kameraman 5.1 121

Komik Tuzak
1998 Macera Kameraman 6.4 90,610

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Kameraman 6.3 176,334
1997 Dram Kameraman    

Kaçaklar
1996 Aksiyon Kameraman 5.3 7,128

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Kameraman 6.1 11,479

Budala Dedektif 2
1995 Macera Kameraman 6.3 165,097
1995 Komedi Kameraman 6.1 22,692
1995 Komedi Kameraman 6.7 19,984
1995 Dram Kameraman    

Vampirle Görüşme
1994 Dram Kameraman 7.6 245,984

Et Ve Kemik
1993 Dram Kameraman 6.2 4,110

Yüzü Olmayan Adam
1993 Dram Kameraman 6.7 23,319

Yıllar Sonra
1993 Dram Kameraman 6.1 15,810

Aşk İksiri
1992 Komedi Kameraman 5.6 10,668

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Kameraman 5.3 12,374
1990 Dram Kameraman    

Zafer
1989 Dram Kameraman 7.9 104,040
1989 Dram Kameraman    

Cennette Aşk
1987 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 2,575
1982 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017