Giriş Kayıt
C. Alan Rawlins

C. Alan Rawlins


Kameraman, Oyuncu, Dublör

C. Alan Rawlins, kameraman, oyuncu, dublör. (2002) Uzaktaki Anılar (2002), (2006) Göl Evi (2006), (1993) Yüzü Olmayan Adam (1993), (1993) Yıllar Sonra (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan Rawlings | C. Alan Rawlins Sr. | Alan Rawlins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Kameraman 7.5 308,762

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kameraman 7.7 380,220
2016 Aksiyon Kameraman 5.9 46,333

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Kameraman 6.7 128,447

Vadeli Hayat
2016 Suç Kameraman 5.5 5,370

5. Dalga
2016 Aksiyon Kameraman 5.2 83,667
2015 Biyografi Kameraman 6.6 1,964

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 320,302

Sabotaj
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 52,923

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 149,445

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 173,482

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Kameraman 6.2 76,199

Evde Curcuna
2012 Komedi Kameraman 6.1 22,791

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Kameraman 5.1 27,448

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Kameraman 5.7 6,994

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Kameraman 7.3 315,671

Açık Çek
2011 Komedi Kameraman 5.9 110,486

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 107,210

Salgın
2010 Korku Kameraman 6.5 100,797

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Kameraman    

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 256,421

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 77,965

Ölümün Sesi
2008 Korku Kameraman 4.0 28,038

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Kameraman 7.6 51,631

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Kameraman 6.2 43,859

Göl Evi
2006 Dram Kameraman 6.8 124,322
2006 Komedi Kameraman 6.1 9,940

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kameraman 6.4 23,985

Hayalperest
2005 Dram Kameraman 6.9 10,181

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Kameraman 5.0 58,870
2005 Dram Kameraman 7.0 262,374

Kıskanç
2004 Komedi Kameraman 4.8 27,801

Büyük Balık
2003 Macera Kameraman
Oyuncu
8.0 377,694

Beni Unutma
2002 Komedi Kameraman 6.2 91,552

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Kameraman 7.4 180,098

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör
Kameraman
5.7 195,048

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Kameraman 6.1 36,780

Hücre
2000 Korku Kameraman 6.3 86,254

General'in Kızı
1999 Suç Kameraman 6.3 46,819

Kırık Kalbin Bedeli
1999 Kameraman 5.1 121

Komik Tuzak
1998 Macera Kameraman 6.5 100,605

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Kameraman 6.2 198,811
1997 Dram Kameraman    

Kaçaklar
1996 Aksiyon Kameraman 5.3 7,128

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Kameraman 6.1 11,479

Budala Dedektif 2
1995 Macera Kameraman 6.3 178,626
1995 Komedi Kameraman 6.2 26,264
1995 Komedi Kameraman 6.7 21,790
1995 Dram Kameraman    

Vampirle Görüşme
1994 Dram Kameraman 7.6 261,852

Et Ve Kemik
1993 Dram Kameraman 6.2 4,117

Yüzü Olmayan Adam
1993 Dram Kameraman 6.7 24,975

Yıllar Sonra
1993 Dram Kameraman 6.1 16,854

Aşk İksiri
1992 Komedi Kameraman 5.6 10,874

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Kameraman 5.3 13,156
1990 Dram Kameraman    

Zafer
1989 Dram Kameraman 7.9 109,665
1989 Dram Kameraman    
1988 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 2,231

Cennette Aşk
1987 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 2,575
1982 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018