Giriş Kayıt
C. Alan Rawlins

C. Alan Rawlins


Kameraman, Oyuncu, Dublör

C. Alan Rawlins, kameraman, oyuncu, dublör. (2002) Uzaktaki Anılar (2002), (2006) Göl Evi (2006), (1993) Yüzü Olmayan Adam (1993), (1993) Yıllar Sonra (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan Rawlings | C. Alan Rawlins Sr. | Alan Rawlins
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kara Panter
2018 Aksiyon Kameraman    

Galaksinin Koruyucuları 2
2017 Aksiyon Kameraman 7.9 227,096
2016 Aksiyon Kameraman 5.8 37,089

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Kameraman 6.7 113,171

5. Dalga
2016 Aksiyon Kameraman 5.2 75,506
2016 Suç Kameraman 5.5 4,691
2015 Biyografi Kameraman 6.6 1,964

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 307,536

Sabotaj
2014 Aksiyon Kameraman 5.7 50,831

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 144,996

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 168,280

Muhteşem Yaratıklar
2013 Dram Kameraman 6.2 72,876

Evde Curcuna
2012 Komedi Kameraman 6.1 22,260

Üç Ahbap Çavuş
2012 Komedi Kameraman 5.1 26,685

Neşeli Gürültü
2012 Komedi Kameraman 5.7 6,994

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 Aksiyon Kameraman 7.3 305,638

Açık Çek
2011 Komedi Kameraman 5.9 107,783

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 102,961

Salgın
2010 Korku Kameraman 6.5 97,670

Geyik Muhabbeti 2
2009 Komedi Kameraman    

Teklif
2009 Komedi Kameraman 6.7 245,695

Orijinal Cinayet(ler)
2008 Aksiyon Kameraman 6.0 76,223

Ölümün Sesi
2008 Korku Kameraman 3.9 27,323

Muhteşem Münazaracılar
2007 Biyografi Kameraman 7.6 49,639

Arslanı Kuzulara
2007 Dram Kameraman 6.2 42,595

Göl Evi
2006 Dram Kameraman 6.8 120,376
2006 Komedi Kameraman 6.0 8,834

Hayatımın Tatili
2006 Macera Kameraman 6.4 22,657

Hayalperest
2005 Dram Kameraman 6.9 10,181

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Kameraman 5.0 55,806
2005 Dram Kameraman 6.9 252,106

Kıskanç
2004 Komedi Kameraman 4.8 26,568

Büyük Balık
2003 Macera Kameraman
Oyuncu
8.0 367,696

Beni Unutma
2002 Komedi Kameraman 6.2 88,461

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Kameraman 7.4 173,553

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Dublör
Kameraman
5.7 188,524

İçimdeki Çocuk
2000 Komedi Kameraman 6.1 35,971

Hücre
2000 Korku Kameraman 6.3 83,771

General'in Kızı
1999 Suç Kameraman 6.3 45,033

Kırık Kalbin Bedeli
1999 Kameraman 5.1 121

Komik Tuzak
1998 Macera Kameraman 6.5 95,670

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Kameraman 6.2 189,324
1997 Dram Kameraman    

Kaçaklar
1996 Aksiyon Kameraman 5.3 7,128

Çok Yakın Ve Çok Özel
1996 Dram Kameraman 6.1 11,479

Budala Dedektif 2
1995 Macera Kameraman 6.3 171,064
1995 Komedi Kameraman 6.2 24,077
1995 Komedi Kameraman 6.7 20,992
1995 Dram Kameraman    

Vampirle Görüşme
1994 Dram Kameraman 7.6 253,654

Et Ve Kemik
1993 Dram Kameraman 6.2 4,117

Yüzü Olmayan Adam
1993 Dram Kameraman 6.7 24,121

Yıllar Sonra
1993 Dram Kameraman 6.1 16,123

Aşk İksiri
1992 Komedi Kameraman 5.6 10,874

Yaşam Savaşı
1992 Aksiyon Kameraman 5.3 12,374
1990 Dram Kameraman    

Zafer
1989 Dram Kameraman 7.9 106,784
1989 Dram Kameraman    
1988 Komedi Taşıma Bölümü 5.5 2,157

Cennette Aşk
1987 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 2,575
1982 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,802) The Defenders (5,385) Rick and Morty (3,476) The Strain (2,218) Suits (1,784) The Sinner (1,534) Mr. Mercedes (1,295) Fargo (1,050) Breaking Bad (922) Vikings (809)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017