Giriş Kayıt
Christian Rauth

Christian Rauth (68)


Oyuncu, Senarist

Christian Rauth, 09 Mayıs 1950 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, senarist. "Navarro" (1989) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 09 Mayıs 1950
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 64 Komedi Oyuncu 6.4 7,479
1992 42 Komedi Oyuncu
Senarist
7.2 248
1987 37 Oyuncu 4.0 12
1985 35 Suç Oyuncu 5.2 81
1984 Suç Oyuncu 6.3 29
1984 34 Suç Oyuncu 5.4 412
Dizi Altyazıları
Westworld (6,774) The Expanse (3,332) The 100 (3,035) La casa de papel (2,470) Colony (1,995) The Crossing (1,699) Luke Cage (1,651) Genius (1,520) 12 Monkeys (1,293) Vikings (1,269)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018