Giriş Kayıt
Tony Rosato

Tony Rosato (62)


Oyuncu, Senarist

Tony Rosato, 26 Aralık 1954 Naples, Campania, İtalya doğumlu oyuncu, senarist. "Captain N & the Adventures of Super Mario Bros. 3" (1990) yapımıyla biliniyor.10 Ocak 2017 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Aralık 1954
Ölüm Tarihi: 10 Ocak 2017
Doğum Yeri: Naples, Campania, İtalya
Diğer Bir İsmi: Tony Rasato
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 61 Suç Oyuncu 8.3 8,384
2015 61 Dram Oyuncu 5.7 8,338
2014 60 Aile Oyuncu 6.2 86
2014 60 Komedi Oyuncu    
2013 59 Komedi Oyuncu 5.3 109
2013 59 Suç Oyuncu 7.4 6,814
2010 Talk-Show Oyuncu 7.8 6,595
2003 49 Suç Oyuncu 5.8 116
1999 45 Animasyon Oyuncu    

Gizem Avcısı
1999 Fantastik Oyuncu 6.5 4,563

Çılgın Kamp
1997 43 Aile Oyuncu 4.9 824
1996 42 Aksiyon Oyuncu 4.8 121
1995 41 Dram Oyuncu    
1991 37 Komedi Oyuncu 6.0 2,044
1988 34 Komedi Oyuncu 5.9 2,679
1986 32 Komedi Oyuncu 4.7 190
1986 32 Dram Oyuncu    
1986 32 Suç Oyuncu    
1980 26 Komedi Oyuncu 5.7 140
1979 25 Dram Oyuncu 5.8 576
1979 Macera Oyuncu 7.8 647
1978 24 Dram Oyuncu 7.6 3,246
1975 Komedi Oyuncu
Senarist
8.1 35,106
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017