Giriş Kayıt
Mario Rappini

Mario Rappini


Set Dekoratörü, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Yönetmeni, Yapım Tasarımcısı

Mario Rappini, set dekoratörü, kostüm tasarımcısı, sanat yönetmeni, yapım tasarımcısı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1960 Dram Set Dekoratörü 7.4 421
1955 Komedi Set Dekoratörü 5.9 137
1954 Komedi Set Dekoratörü    
1952 Komedi Set Dekoratörü    
1950 Komedi Kostüm Tasarımcısı 6.6 185
1950 Komedi Kostüm Tasarımcısı    
1948 Dram Yapım Tasarımcısı
Kostüm Tasarımcısı
   
1943 Komedi Set Dekoratörü 6.5 41
1943 Sanat Yönetmeni 6.0 28
1942 Komedi Sanat Yönetmeni 5.7 13
1941 Komedi Sanat Yönetmeni 6.9 251
1940 Komedi Set Dekoratörü 6.5 128
1940 Sanat Yönetmeni
Kostüm Tasarımcısı
6.9 13
1940 Komedi Set Dekoratörü 6.1 26
1939 Komedi Set Dekoratörü 6.0 15
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,333) Live by Night (8,138) Hidden Figures (5,793) Rogue One (5,256) Split (4,823) Assassin's Creed (4,131) Paterson (4,107) Patriots Day (4,004) Allied (3,565) Passengers (1,658)
Dizi Altyazıları
Legion (9,431) Arrow (5,690) The 100 (3,834) The Flash (3,506) The Expanse (3,215) Designated Survivor (2,699) Colony (2,618) The Originals (2,416) The Last Kingdom (2,122) Vikings (2,084)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017