Giriş Kayıt
Stuart Randall

Stuart Randall (78)


Oyuncu

Stuart Randall, 24 Temmuz 1909 Brezilya, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu. Indestructible Man (1956), Laramie (1959), The Hoodlum (1951), (1952) Carbine Williams (1952) gibi yapımlarla biliniyor.22 Haziran 1988 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1909
Ölüm Tarihi: 22 Haziran 1988
Doğum Yeri: Brezilya, Hindistanna, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İz Peşinde
1969 60 Macera Oyuncu 7.4 34,954
1961 Western Oyuncu    
1961 52 Western Oyuncu 6.7 453
1960 51 Dram Oyuncu 6.7 1,869
1960 51 Dram Oyuncu 7.5 2,177
1959 Western Oyuncu 7.7 527
1959 Macera Oyuncu 8.1 107
1959 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,845
1959 50 Gerilim Oyuncu 7.0 587
1959 Komedi Oyuncu    
1958 Tarihi Oyuncu    
1958 Western Oyuncu 8.1 71
1958 Western Oyuncu 8.2 378
1957 Western Oyuncu 8.3 51
1957 Western Oyuncu 8.0 85
1957 Western Oyuncu 7.6 1,752
1957 48 Western Oyuncu 6.8 1,296
1956 47 Suç Oyuncu 3.7 1,672

Çapkın Ortaklar
1956 47 Komedi Oyuncu 6.3 1,027

Hapishane Kaçkını
1956 47 Western Oyuncu 6.1 279

On Emir
1956 47 Macera Oyuncu 7.9 50,744
1956 Dram Oyuncu 7.7 238
1955 Western Oyuncu 8.2 920
1955 46 Biyografi Oyuncu 6.1 319
1954 45 Kara Film Oyuncu 6.5 415
1954 Macera Oyuncu 6.6 2,026

Alaska Fatihi
1954 45 Dram Oyuncu 7.3 4,921
1954 45 Romantik Oyuncu 6.2 60

Güneybatı Geçidi
1954 45 Western Oyuncu 5.8 157
1953 44 Dram Oyuncu 4.6 124
1953 44 Dram Oyuncu 6.5 635

Alamo Kalesindeki Adam
1953 44 Western Oyuncu 6.6 1,102
1953 44 Suç Oyuncu 7.8 9,323
1953 44 Macera Oyuncu 6.4 590

İntikam Seferi
1952 43 Western Oyuncu 6.0 423
1952 43 Dram Oyuncu 7.4 969

Son Yaprak
1952 43 Dram Oyuncu 7.3 1,581
1952 43 Western Oyuncu 5.1 146
1952 43 Biyografi Oyuncu 6.6 467
1952 43 Biyografi Oyuncu 7.0 1,339
1952 Western Oyuncu 7.7 441
1952 43 Dram Oyuncu 7.0 2,919
1952 43 Dram Oyuncu 5.5 474

Ölüm İşareti
1951 42 Dram Oyuncu 7.1 527
1951 42 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,238
1951 42 Komedi Oyuncu 6.2 49
1951 42 Suç Oyuncu 6.3 516
1951 42 Suç Oyuncu 6.7 153
1951 42 Tarihi Oyuncu 6.2 450
1951 42 Dram Oyuncu 7.3 989
1950 41 Aksiyon Oyuncu 6.1 42
1949 Macera Oyuncu 8.0 1,324
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017