Giriş Kayıt
Lexi Randall

Lexi Randall (37)


Oyuncu

Lexi Randall, 01 Ocak 1980 Houston, Texas, ABD doğumlu oyuncu. Savaş (1994) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1980
Doğum Yeri: Houston, Texas, ABD
Diğer Bir İsmi: Lexi Faith Randall
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 19 Dram Oyuncu 6.8 631

Savaş
1994 14 Dram Oyuncu 6.7 10,380
1993 13 Aile Oyuncu    
1993 13 Dram Oyuncu    
1991 11 Dram Oyuncu    
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,451) Assassin's Creed (8,337) Doctor Strange (4,582) Allied (3,991) Moana (2,727) Forushande (2,489) Arrival (2,380) Split (2,356) Lion (1,987) Hacksaw Ridge (1,631)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,160) The Flash (4,467) Vikings (3,704) Supernatural (3,028) Blindspot (2,520) Suits (2,306) Sherlock (2,189) The Big Bang Theory (1,796) The Expanse (1,616) The Vampire Diaries (1,508)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017