Giriş Kayıt
Josh Randall

Josh Randall (45)


Oyuncu

Joshua R. Randall, 27 Ocak 1972 Pacific Grove, California, ABD doğumlu oyuncu. Ed (2000), Cinnet (2007), (2016) Quarry (2016), (1997) The Last Time I Committed Suicide (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joshua R. Randall
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1972
Doğum Yeri: Pacific Grove, California, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Oyuncu 8.6 24,877
2017 Dram Oyuncu    
2016 Suç Oyuncu 8.2 7,966
2015 43 Aksiyon Oyuncu 4.0 56
2013 Dram Oyuncu 7.2 1,944
2010 38 Dram Oyuncu 4.4 215

Savaşçının Yolu
2010 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 22,949
2010 Suç Oyuncu 7.0 24,167
2009 Dram Oyuncu    

Skor Peşinde
2008 36 Macera Oyuncu 6.5 75,667

Cinnet
2007 35 Korku Oyuncu 5.3 5,064

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Oyuncu 8.4 47,978
2007 Komedi Oyuncu 7.6 22,049
2006 Komedi Oyuncu 5.4 299
2006 Komedi Oyuncu 7.3 4,557
2005 33 Komedi Oyuncu 4.9 937
2005 Suç Oyuncu 8.1 120,061
2002 30 Dram Oyuncu 5.6 167
2001 Komedi Oyuncu 8.4 207,959
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,900
1997 25 Biyografi Oyuncu 5.8 1,698
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017