Giriş Kayıt
Josh Randall

Josh Randall (46)


Oyuncu

Joshua R. Randall, 27 Ocak 1972 Pacific Grove, California, ABD doğumlu oyuncu. Ed (2000), Cinnet (2007), (2016) Quarry (2016), (1997) The Last Time I Committed Suicide (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joshua R. Randall
Doğum Tarihi: 27 Ocak 1972
Doğum Yeri: Pacific Grove, California, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.91 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 45 Dram Oyuncu 4.4 262
2017 Suç Oyuncu 8.3 66,683
2017 Dram Oyuncu 6.1 1,129
2016 Suç Oyuncu 8.2 9,231
2015 43 Aksiyon Oyuncu 4.0 56
2013 Dram Oyuncu 7.2 2,113
2010 38 Dram Oyuncu 4.4 215

Savaşçının Yolu
2010 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 23,402
2010 Suç Oyuncu 7.0 24,540
2009 Dram Oyuncu    

Skor Peşinde
2008 36 Macera Oyuncu 6.5 77,905

Cinnet
2007 35 Korku Oyuncu 5.3 5,064

Pushing Daisies 1
2007 Komedi Oyuncu 8.4 49,914
2007 Komedi Oyuncu 7.6 22,375
2006 Komedi Oyuncu 5.4 299
2006 Komedi Oyuncu 7.3 4,557
2005 33 Komedi Oyuncu 4.9 937

Kriminal
2005 Suç Oyuncu 8.1 128,694
2002 30 Dram Oyuncu 5.6 167
2001 Komedi Oyuncu 8.4 216,129
2000 Komedi Oyuncu 7.6 5,944
1997 25 Biyografi Oyuncu 5.8 1,698
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018