Giriş Kayıt
Dee Dee Ramone

Dee Dee Ramone (18)


Oyuncu

Douglas Glenn Colvin, 18 Eylül 1951 Fort Lee, Virginia, ABD doğumlu oyuncu. Hababam Rock (2003) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Douglas Glenn Colvin
Doğum Tarihi: 18 Eylül 1951
Doğum Yeri: Fort Lee, Virginia, ABD
Diğer Bir İsmi: Douglas Glen Colvin | Douglas Colvin
Takma İsmi: Dougie
Burcu: Başak
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi 4.5 90
2003 Belgesel 7.1 1,306
2003 Belgesel Oyuncu
8.0 3,020
2002 Suç Oyuncu 4.3 381
1993 Belgesel Oyuncu 7.4 2,144

Punk'ın Patladığı Yıl
1992 Belgesel Oyuncu 7.5 1,053
1979 Komedi Oyuncu 6.8 6,994
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017