Giriş Kayıt
Mitzy Ann Ramirez

Mitzy Ann Ramirez


Kostümcü

Mitzy Ann Ramirez, kostümcü. Fascination (2004), Geçmişin Hesabı (2005), The New Swiss Family Robinson (1998), Çılgın İkili 2 (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Kumar
2013 Suç Kostüm Bölümü 5.6 55,546

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 90,686

Özel Kuvvetler
2009 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 114,897
2009 Aksiyon Kostüm Bölümü    

Geçmişin Hesabı
2005 Suç Kostüm Bölümü 4.5 607
2004 Gizem Kostüm Bölümü 3.3 1,212

Çılgın İkili 2
2003 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.6 190,855
1998 Macera Kostüm Bölümü 4.7 579
1998 Gerilim Kostüm Bölümü 4.8 152
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017