Giriş Kayıt
Michael Ramirez

Michael Ramirez


Görsel Efekt

Michael Ramirez, görsel efekt. (2005) Gece Uçuşu (2005), (2002) Rüzgarla Konuşanlar (2002), (2005) Çılgın Kuzenler (2005), (1996) Los Angeles'tan Kaçış (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Kabus
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 58,180
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.5 71,757

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 185,531

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 269,782

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 184,267

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 279,878

Oyuncu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 119,095

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 47,111

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 500,348

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 158,305

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 8,435

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 200,808

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 52,721

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 117,909

Gece Uçuşu
2005 Gizem Görsel Efekt 6.5 99,594

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 69,311

Çevirmen
2005 Gizem Görsel Efekt 6.4 89,603

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 194,719

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 359,533

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 59,222

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Görsel Efekt 6.2 43,133

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 67,477

Tabana Kuvvet
2001 Macera Görsel Efekt 6.4 98,124

Yakın Tehlike
2000 Dram Görsel Efekt 7.3 47,992

Dinozor
2000 Animasyon Görsel Efekt 6.5 42,650

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 50,196

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 105,334
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 496,849

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,300

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 60,683
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 240,958

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 59,109
Film Altyazıları
The Foreigner (9,425) The Mountain Between Us (5,642) Flatliners (5,546) Beyond Skyline (3,827) Stronger (3,720) Dunkirk (3,647) It (3,534) American Made (2,480) Kingsman: The Golden Circle (2,247) Victoria & Abdul (1,891)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017