Giriş Kayıt
Michael Ramirez

Michael Ramirez


Görsel Efekt

Michael Ramirez, görsel efekt. (2005) Gece Uçuşu (2005), (2002) Rüzgarla Konuşanlar (2002), (2005) Çılgın Kuzenler (2005), (1996) Los Angeles'tan Kaçış (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Kabus
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 61,102
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.5 74,544

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 189,689

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 276,301

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 189,537

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 286,831

Oyuncu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 121,621

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 48,807

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 515,871

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 162,003

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 8,435

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 207,836

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 54,236

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 120,732

Gece Uçuşu
2005 Gizem Görsel Efekt 6.5 102,069

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 70,751

Çevirmen
2005 Gizem Görsel Efekt 6.4 91,084

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 198,669

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 369,224

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 60,485

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Görsel Efekt 6.2 43,893

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 69,054

Tabana Kuvvet
2001 Macera Görsel Efekt 6.4 99,849

Yakın Tehlike
2000 Dram Görsel Efekt 7.3 48,991

Dinozor
2000 Animasyon Görsel Efekt 6.5 44,677

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 51,127

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 107,380
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 511,915

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 25,114

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 62,651
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 247,287

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 61,055
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018