Giriş Kayıt
Michael Ramirez

Michael Ramirez


Görsel Efekt

Michael Ramirez, görsel efekt. (2005) Gece Uçuşu (2005), (2002) Rüzgarla Konuşanlar (2002), (2005) Çılgın Kuzenler (2005), (1996) Los Angeles'tan Kaçış (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Kabus
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 56,681
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.5 70,579

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 183,311

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 267,178

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 181,639

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 276,913

Oyuncu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 118,091

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 46,428

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 492,583

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 156,629

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 8,435

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 197,531

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 52,021

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 116,299

Gece Uçuşu
2005 Gerilim Görsel Efekt 6.5 98,452

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 68,628

Çevirmen
2005 Gizem Görsel Efekt 6.4 88,987

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 192,738

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 354,979

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 58,651

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Görsel Efekt 6.2 42,672

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 66,602

Tabana Kuvvet
2001 Macera Görsel Efekt 6.4 97,244

Yakın Tehlike
2000 Dram Görsel Efekt 7.3 47,510

Dinozor
2000 Animasyon Görsel Efekt 6.5 41,746

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 49,674

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 104,326
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 490,127

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,270

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 59,857
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 238,166

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 58,156
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (115,058) The Defenders (5,430) Rick and Morty (3,592) The Strain (2,348) Suits (1,840) The Sinner (1,560) Mr. Mercedes (1,318) Fargo (1,101) Breaking Bad (941) Vikings (819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017