Giriş Kayıt
Michael Ramirez

Michael Ramirez


Görsel Efekt

Michael Ramirez, görsel efekt. (2005) Gece Uçuşu (2005), (2002) Rüzgarla Konuşanlar (2002), (2005) Çılgın Kuzenler (2005), (1996) Los Angeles'tan Kaçış (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Derin Kabus
2014 Korku Görsel Efekt 6.2 57,640
2013 Biyografi Görsel Efekt 7.5 71,188

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 184,659

Çelik Yumruklar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.1 268,784

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 183,335

Tron Efsanesi
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 278,707

Oyuncu
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 118,684

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 46,862

Benjamin Button'ın Tuhaf Hikayesi
2008 Dram Görsel Efekt 7.8 497,270

Altın Pusula
2007 Macera Görsel Efekt 6.1 157,639

Meryem Ana: Hz. İsa'nın Doğuşu
2006 Dram Görsel Efekt 6.8 8,435

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 199,560

Kutup Macerası
2006 Macera Görsel Efekt 7.3 52,461

Dört Kardeş
2005 Aksiyon Görsel Efekt 6.9 117,326

Gece Uçuşu
2005 Gizem Görsel Efekt 6.5 99,190

Çılgın Kuzenler
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.1 69,059

Çevirmen
2005 Gizem Görsel Efekt 6.4 89,328

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 193,914

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 357,742

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.0 58,918

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Görsel Efekt 6.2 42,997

Gecenin Nefesi
2002 Dram Görsel Efekt 6.5 67,166

Tabana Kuvvet
2001 Macera Görsel Efekt 6.4 97,758

Yakın Tehlike
2000 Dram Görsel Efekt 7.3 47,771

Dinozor
2000 Animasyon Görsel Efekt 6.5 42,292

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 49,950

Altıncı Gün
2000 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 104,983
2000 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 494,314

Koca Bebek Joe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 24,300

Orman Kaçkını
1997 Aksiyon Görsel Efekt 5.4 60,380
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 239,943

Los Angeles'tan Kaçış
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 58,741
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017