Giriş Kayıt
Maricella Ramirez

Maricella Ramirez


Kameraman

Maricella Ramirez, kameraman. Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), (1990) Özel Bir Kadın (1990), (1989) Harry Sally İle Tanışınca (1989), (2003) Çılgın Cuma (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 87,577
2015 Biyografi Kameraman 7.9 144,744

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Kameraman 6.3 141,518

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 167,819

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 482,561

Jack ve Jill
2011 Komedi Kameraman 3.4 64,641

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Kameraman 6.1 204,697

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 160,234

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 298,015

Zor Baba 3
2010 Komedi Kameraman 5.5 91,127

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Kameraman 6.7 202,810

Suretler
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 156,591

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Kameraman 6.9 226,191
2007 Dram Kameraman 7.7 21,906

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Kameraman 6.6 139,569

Parlak Zeka
2006 Komedi Kameraman 5.8 2,948
2004 Dram Kameraman 7.1 3,229

Çılgın Cuma
2003 Komedi Kameraman 6.1 104,191

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Kameraman 5.6 41,098

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Kameraman 7.3 117,946

Ben Casus
2002 Aksiyon Kameraman 5.4 43,612

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Kameraman 6.9 133,866

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Kameraman 6.7 294,021

Aşağıdakiler
2000 Romantik Kameraman 4.9 12,417

Gladyatör
2000 Aksiyon Kameraman 8.5 1,072,910
2000 Dram Kameraman 7.2 15,354

Jeanne D'arc
1999 Macera Kameraman 6.4 58,182

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Kameraman 6.4 36,900

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Kameraman 7.3 300,372
1996 Suç Kameraman 7.3 2,490
1995 Aksiyon Kameraman 7.7 43,090

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Kameraman 7.9 37,513

Rocky 5
1990 Dram Kameraman 5.2 101,536

Özel Bir Kadın
1990 Komedi Kameraman 7.0 231,479

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Kameraman 7.6 160,323

Biri Beni
1987 Aksiyon Kameraman 6.1 7,528

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Kameraman 8.6 72,724
Film Altyazıları
Baywatch (15,207) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,118) 6 Days (2,371) Dangal (2,343) Lady Macbeth (2,302) Dunkirk (2,267) Security (1,839) King Arthur: Legend of the Sword (1,332) Wakefield (1,326) Alien: Covenant (1,031)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (123,148) The Defenders (5,590) Rick and Morty (3,943) The Strain (2,686) Suits (1,994) The Sinner (1,610) Mr. Mercedes (1,402) Fargo (1,220) Breaking Bad (1,056) Preacher (935)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017