Giriş Kayıt
Maricella Ramirez

Maricella Ramirez


Kameraman

Maricella Ramirez, kameraman. Uzay Yolu: Yeni Nesil (1987), (1990) Özel Bir Kadın (1990), (1989) Harry Sally İle Tanışınca (1989), (2003) Çılgın Cuma (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Jack Reacher: Asla Geri Dönme
2016 Aksiyon Kameraman 6.1 106,007
2015 Biyografi Kameraman 7.9 157,041

Çılgın Haber Ekibi
2013 Komedi Kameraman 6.3 148,410

Zorlu İkili
2013 Aksiyon Kameraman 6.7 174,706

İnanılmaz Örümcek Adam
2012 Aksiyon Kameraman 7.0 503,246

Jack ve Jill
2011 Komedi Kameraman 3.3 67,767

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Kameraman 6.1 211,679

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Kameraman 5.8 163,767

Hırsızlar Şehri
2010 Suç Kameraman 7.6 310,119

Zor Baba 3
2010 Komedi Kameraman 5.5 95,234

Yedek Polisler
2010 Aksiyon Kameraman 6.7 212,152

Suretler
2009 Aksiyon Kameraman 6.3 160,045

Üvey Kardeşler
2008 Komedi Kameraman 6.9 235,861
2007 Dram Kameraman 7.7 22,358

Talladega Geceleri: Ricky Bobby Hikayesi
2006 Aksiyon Kameraman 6.6 146,363

Parlak Zeka
2006 Komedi Kameraman 5.8 2,948
2004 Dram Kameraman 7.1 3,345

Çılgın Cuma
2003 Komedi Kameraman 6.2 109,775

Bela İş Başında
2003 Aksiyon Kameraman 5.6 42,765

Aşk Sarhoşu
2002 Komedi Kameraman 7.3 125,318

Ben Casus
2002 Aksiyon Kameraman 5.4 44,085

Sessiz Ve Derinden
2001 Komedi Kameraman 6.9 137,293

Hızlı Ve Öfkeli
2001 Aksiyon Kameraman 6.7 306,946

Aşağıdakiler
2000 Romantik Kameraman 4.9 12,417

Gladyatör
2000 Aksiyon Kameraman 8.5 1,141,807
2000 Dram Kameraman 7.2 16,044

Jeanne D'arc
1999 Macera Kameraman 6.4 59,716

Kazanma Hırsı
1999 Komedi Kameraman 6.5 38,011

Yüz Yüze
1997 Aksiyon Kameraman 7.3 312,881
1996 Suç Kameraman 7.3 2,923

Uzay Yolu: Gezgin
1995 Aksiyon Kameraman 7.7 47,196

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Kameraman 7.9 41,179

Rocky 5
1990 Dram Kameraman 5.2 107,728

Özel Bir Kadın
1990 Komedi Kameraman 7.0 244,849

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Kameraman 7.6 168,905

Biri Beni
1987 Aksiyon Kameraman 6.1 7,884

Uzay Yolu: Yeni Nesil
1987 Aksiyon Kameraman 8.6 80,028
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018