Giriş Kayıt
German Ramirez

German Ramirez


Sanat Bölümü

German Ramirez, sanat bölümü. Amazon'da Fırtına (1984), (1987) Av (1987), (2001) Günahkar (2001), (1990) İntikam (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Günahkar
2001 Dram Sanat Bölümü 6.0 47,712

Şaşkın Kovboylar
1994 Macera Sanat Bölümü 4.7 4,169

Silahların Günü
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 5.2 2,716

1492: Cennetin Keşfi
1992 Macera Sanat Bölümü 6.5 24,375

İntikam
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 13,611
1989 Macera Sanat Bölümü 5.7 1,471

Av
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 315,774

Sıcak Takip
1987 Komedi Sanat Bölümü 5.8 2,807

Amazon'da Fırtına
1984 Aksiyon Sanat Bölümü 6.9 69,661
Dizi Altyazıları
Vikings (6,492) Shameless (4,244) Game of Thrones (3,219) Mr. Robot (3,011) Supernatural (2,776) The Big Bang Theory (2,239) Arrow (2,229) Outlander (1,998) Gotham (1,827) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,781)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017