Giriş Kayıt
Francisco Ramirez

Francisco Ramirez


Sanat Bölümü

Francisco Ramirez, sanat bölümü. (1987) Av (1987), (2004) Korku Kulübü (2004), (1985) Gönüllüler (1985), (1998) Girl (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

On Emir
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.0 15,550

Truva
2004 Dram Sanat Bölümü 7.2 417,593

Korku Kulübü
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.7 25,127
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.9 2,364
1989 Macera Sanat Bölümü 5.7 1,471

Av
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 315,774

Gönüllüler
1985 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,179
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,815) Dunkirk (4,196) Stronger (3,413) It (2,364) American Made (1,658) Mother! (1,639) Loving Vincent (1,603) Kingsman: The Golden Circle (1,500) Flatliners (749) The Foreigner (725)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,530) Shameless (6,439) Mr. Robot (5,949) Game of Thrones (3,590) Peaky Blinders (2,469) Manhunt: Unabomber (2,405) Lucifer (1,904) Designated Survivor (1,755) Supernatural (1,482) The Big Bang Theory (1,354)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017