Giriş Kayıt
Francisco Ramirez

Francisco Ramirez


Sanat Bölümü

Francisco Ramirez, sanat bölümü. (1987) Av (1987), (2004) Korku Kulübü (2004), (1985) Gönüllüler (1985), (1998) Girl (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

On Emir
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.0 15,550

Truva
2004 Dram Sanat Bölümü 7.2 431,402

Korku Kulübü
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.7 26,009
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.9 2,364
1989 Macera Sanat Bölümü 5.7 1,471

Av
1987 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 326,373

Gönüllüler
1985 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,464
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018