Giriş Kayıt
Eric Ramirez

Eric Ramirez


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Eric Ramirez, sanat bölümü, set dekoratörü. Red Band Society (2014), (1991) Kırılma Noktası (1991), (1995) Tehdit (1995), (2010) Justified (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sanat Bölümü 8.6 51,431
2017 Suç Sanat Bölümü    
2016 Dram Sanat Bölümü 7.8 3,684

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 342,910
2014 Komedi Sanat Bölümü 8.0 8,379

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 264,578

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 424,799

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,066,822
2011 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 109,133

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 183,364

Başlangıç
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 1,635,063
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 70,067

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 533,859

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Sanat Bölümü 7.1 198,025

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 359,654

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 275,307

İyi Alman
2006 Dram Sanat Bölümü 6.1 21,630

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 56,577
2005 Dram Sanat Bölümü 6.9 254,494

Ocean's 12
2004 Suç Sanat Bölümü 6.5 306,490

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.7 96,779
2002 Dram Sanat Bölümü 6.2 71,008

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 156,386

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Sanat Bölümü 7.6 90,879

Ocean's 11
2001 Suç Sanat Bölümü 7.8 435,497

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 211,262
2001 Komedi Sanat Bölümü 4.7 36,003

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 26,524
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 68,771
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.9 8,295

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Sanat Bölümü 6.3 10,849

Dr. Dolittle
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.3 80,103

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 235,735

Dördümüze Bir Eş
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.0 26,207

Tam Zamanında
1995 Suç Sanat Bölümü 6.3 33,477

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.0 95,049

Tehdit
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 95,733

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 134,064

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sanat Bölümü 5.8 51,820

Kaçış Yok
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 21,688
1992 Dram Sanat Bölümü 7.0 16,414

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 124,388

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 289,518

Cazibe
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.0 1,343

Kokteyl
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.8 66,067
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017