Giriş Kayıt
Eric Ramirez

Eric Ramirez


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Eric Ramirez, sanat bölümü, set dekoratörü. Red Band Society (2014), (1991) Kırılma Noktası (1991), (2017) Big Little Lies (2017), (1995) Tehdit (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Suç Sanat Bölümü 8.5 1,828
2017 Suç Sanat Bölümü 8.6 80,713
2016 Dram Sanat Bölümü 7.8 4,101

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 359,515
2014 Komedi Sanat Bölümü 8.0 8,663

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 273,123

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.7 435,078

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,115,723
2011 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 112,526

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 189,645

Başlangıç
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 1,727,918
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 73,363

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 545,031

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Sanat Bölümü 7.1 205,017

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 373,739

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 285,753

İyi Alman
2006 Dram Sanat Bölümü 6.1 22,319

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 59,426
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 264,136

Ocean's 12
2004 Suç Sanat Bölümü 6.5 318,215

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.7 99,768
2002 Dram Sanat Bölümü 6.2 72,911

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 160,665

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Sanat Bölümü 7.6 94,007

Ocean's 11
2001 Suç Sanat Bölümü 7.8 454,536

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 217,100
2001 Komedi Sanat Bölümü 4.7 36,003

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 27,028
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 70,452
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.9 8,295

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Sanat Bölümü 6.4 11,539

Dr. Dolittle
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.4 83,545

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 242,928

Dördümüze Bir Eş
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.0 26,207

Tam Zamanında
1995 Suç Sanat Bölümü 6.3 33,477

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.1 100,596

Tehdit
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 97,987

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 138,966

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sanat Bölümü 5.8 54,109

Kaçış Yok
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 22,438
1992 Dram Sanat Bölümü 7.0 16,861

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 130,466

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 299,903

Cazibe
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.0 1,343

Kokteyl
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.8 69,567
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018