Giriş Kayıt
Eric Ramirez

Eric Ramirez


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Eric Ramirez, sanat bölümü, set dekoratörü. Red Band Society (2014), (1991) Kırılma Noktası (1991), (1995) Tehdit (1995), (2010) Justified (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sanat Bölümü 8.7 37,066
2016 Dram Sanat Bölümü 7.8 3,585

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 338,367
2014 Komedi Sanat Bölümü 8.0 8,294

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 261,729

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 422,010

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,058,579
2011 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 108,315

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 181,499

Başlangıç
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 1,614,072
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 69,333

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 530,905

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Sanat Bölümü 7.1 196,162

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 356,114

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 273,063

İyi Alman
2006 Dram Sanat Bölümü 6.1 21,630

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 55,772
2005 Dram Sanat Bölümü 6.9 251,936

Ocean's 12
2004 Suç Sanat Bölümü 6.5 303,894

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.7 96,044
2002 Dram Sanat Bölümü 6.2 70,473

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 155,044

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Sanat Bölümü 7.6 90,261

Ocean's 11
2001 Suç Sanat Bölümü 7.8 431,455

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 209,481
2001 Komedi Sanat Bölümü 4.7 35,543

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 26,447
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 68,445
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.9 8,160

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Sanat Bölümü 6.3 10,849

Dr. Dolittle
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.3 79,412

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 233,482

Dördümüze Bir Eş
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.0 25,791

Tam Zamanında
1995 Suç Sanat Bölümü 6.3 33,477

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.0 93,614

Tehdit
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 95,047

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 132,752

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sanat Bölümü 5.8 51,293

Kaçış Yok
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 21,517
1992 Dram Sanat Bölümü 7.0 16,275

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 122,910

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 287,017

Cazibe
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.0 1,343

Kokteyl
1988 Dram Sanat Bölümü 5.8 65,260
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017