Giriş Kayıt
Eric Ramirez

Eric Ramirez


Sanat Bölümü, Set Dekoratörü

Eric Ramirez, sanat bölümü, set dekoratörü. Red Band Society (2014), (1991) Kırılma Noktası (1991), (1995) Tehdit (1995), (2010) Justified (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sanat Bölümü 8.6 63,690
2017 Suç Sanat Bölümü    
2016 Dram Sanat Bölümü 7.8 3,816

Açlık Oyunları: Alaycı Kuş - Bölüm 1
2014 Macera Sanat Bölümü 6.7 348,733
2014 Komedi Sanat Bölümü 8.0 8,455

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 267,627

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Sanat Bölümü 7.8 428,449

Yenilmezler
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 1,080,581
2011 Biyografi Sanat Bölümü 6.6 110,313

Kovboylar ve Uzaylılar
2011 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 185,531

Başlangıç
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.8 1,664,060
2010 Aksiyon Sanat Bölümü 8.6 71,093

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 537,713

Operasyon Valkyrie
2008 Dram Sanat Bölümü 7.1 200,526

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.2 364,213

Ocean's 13
2007 Suç Sanat Bölümü 6.9 278,570

İyi Alman
2006 Dram Sanat Bölümü 6.1 22,319

Güzel Dedektif 2: Silahlı ve Cazibeli
2005 Aksiyon Sanat Bölümü 5.0 57,559
2005 Dram Sanat Bölümü 7.0 257,817

Ocean's 12
2004 Suç Sanat Bölümü 6.5 310,186

Aşkta Herşey Mümkün
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.7 97,859
2002 Dram Sanat Bölümü 6.2 71,607

Yeni Nesil Ajan
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 157,888

Orada Olmayan Adam
2001 Suç Sanat Bölümü 7.6 91,789

Ocean's 11
2001 Suç Sanat Bölümü 7.8 441,440

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Sanat Bölümü 7.6 213,562
2001 Komedi Sanat Bölümü 4.7 36,003

Onunla Bir Gece
2001 Komedi Sanat Bölümü 6.1 26,524
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 69,380
1999 Komedi Sanat Bölümü 6.9 8,295

Okyanus Kadar Derin
1999 Dram Sanat Bölümü 6.3 10,849

Dr. Dolittle
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.3 81,314

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 238,158

Dördümüze Bir Eş
1996 Komedi Set Dekoratörü 6.0 26,207

Tam Zamanında
1995 Suç Sanat Bölümü 6.3 33,477

Sevimli Hayalet Casper
1995 Komedi Sanat Bölümü 6.1 97,170

Tehdit
1995 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 96,476

Cezalandırıcı
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 135,716

Ahlaksız Teklif
1993 Dram Sanat Bölümü 5.8 52,574

Kaçış Yok
1993 Aksiyon Sanat Bölümü 6.0 21,827
1992 Dram Sanat Bölümü 7.0 16,556

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Sanat Bölümü 7.2 126,344

Zor Ölüm 2
1990 Aksiyon Sanat Bölümü 7.1 293,335

Cazibe
1989 Komedi Sanat Bölümü 6.0 1,343

Kokteyl
1988 Komedi Sanat Bölümü 5.8 67,060
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018