Giriş Kayıt
Anita Ramirez

Anita Ramirez


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı, Sanat Bölümü

Anita Ramirez, kostümcü, kostüm tasarımcısı, sanat bölümü. Fascination (2004), Geçmişin Hesabı (2005), Savaş Sırasında Yaşam (2009), (2011) Tutku Günlükleri (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Büyük Kumar
2013 Suç Kostüm Bölümü 5.6 55,514
2013 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.0 10,540

Tutku Günlükleri
2011 Komedi Kostüm Bölümü 6.2 90,675

Savaş Sırasında Yaşam
2009 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 5,556

Miami çetesi
2007 Dram Kostüm Tasarımcısı    

Hayvan
2005 Dram Kostüm Tasarımcısı 5.0 493

Geçmişin Hesabı
2005 Suç Kostüm Bölümü 4.5 607
2004 Gizem Kostüm Bölümü 3.3 1,212
1996 Biyografi Sanat Bölümü 6.3 832
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017