Giriş Kayıt
Raul Ranieri

Raul Ranieri


Makyaj, Özel Efekt

Raul Ranieri, makyaj, Özel efekt. La casa sperduta nel parco (1980), Profesyonel Silâh (1968), Dolandırıcılar Kralı (1976), Mangiati vivi! (1980) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Suç Özel Efekt    
1984 Suç Makyaj    
1980 Suç Makyaj 5.9 3,757
1980 Macera Makyaj 5.2 2,554
1977 Dram Makyaj 4.5 229

Oto Stop
1977 Suç Makyaj 7.0 1,672

Dolandırıcılar Kralı
1976 Komedi Makyaj 7.6 2,110
1975 Suç Makyaj 6.6 311
1971 Gizem Makyaj 6.4 603
1970 Komedi Makyaj 5.5 24
1969 Dram Makyaj 6.0 389
1968 Gerilim Makyaj 6.0 185
1968 Macera Makyaj 7.0 1,157

Profesyonel Silâh
1968 Komedi Makyaj 7.3 2,746
1968 Western Makyaj 5.5 131
1966 Macera Makyaj 6.0 160
1966 Suç Makyaj 4.9 22
1963 Macera Makyaj 6.2 190
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017