Giriş Kayıt
Nancy Ramey

Nancy Ramey


Nancy Ramey, Revenge of the Nerds IV: Nerds in Love (1994), Radioactive Dreams (1985), Alien Nation: Millennium (1996), Ölüm Emri (1990) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Çeşitli 5.3 361
2009 Dram Çeşitli 7.2 261

İşte Budur!
2009 Belgesel Çeşitli 7.3 34,202
2004 Biyografi Çeşitli    
2004 Komedi Çeşitli 5.9 2,143

Ölüm Yolcuları
2000 Gerilim Çeşitli    
1996 Bilim-Kurgu Çeşitli 6.5 732
1995 Bilim-Kurgu Çeşitli    
1994 Komedi Çeşitli 3.6 2,258

Hayat Savunmaya Değer
1991 Komedi Çeşitli 7.3 14,468
1991 Aksiyon Çeşitli 6.0 2,651

Ölüm Emri
1990 Aksiyon Çeşitli 5.6 13,870
1989 Komedi Çeşitli 3.6 146
1988 Dram Çeşitli 5.7 281
1985 Aksiyon Çeşitli 6.3 1,255

Bıçak Sırtı
1982 Bilim-Kurgu Çeşitli 8.2 545,971
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,239) Dunkirk (4,044) Stronger (3,084) It (2,249) American Made (1,539) Mother! (1,538) Loving Vincent (1,472) Kingsman: The Golden Circle (1,422) Flatliners (694) The Foreigner (678)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,383) Shameless (6,289) Mr. Robot (5,440) Game of Thrones (3,354) Peaky Blinders (2,267) Manhunt: Unabomber (2,219) Lucifer (1,805) Designated Survivor (1,680) Supernatural (1,441) The Big Bang Theory (1,210)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017