Giriş Kayıt
Frank Ramey

Frank Ramey (48)


Editör

Francis Paul Joseph Ramey II, 01 Eylül 1968 Santa Ana, California, ABD doğumlu editör. Ölüm Emri (1990), (2001) Scrubs (2001), (1990) Almost an Angel (1990), (2011) Man Up (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francis Paul Joseph Ramey II
Doğum Tarihi: 01 Eylül 1968
Doğum Yeri: Santa Ana, California, ABD
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli 6.4 680
2017 Komedi Çeşitli    
2011 Komedi Çeşitli 6.6 2,415
2009 41 Dram Çeşitli 7.2 261

İşte Budur!
2009 41 Belgesel Çeşitli 7.3 34,202
2009 41 Dram Taşıma Bölümü 6.2 130

Ilk Aşk
2004 36 Dram Çeşitli 7.0 1,823
2001 Komedi Çeşitli 8.4 207,937
2001 33 Komedi Çeşitli 6.5 3,520
1996 28 Bilim-Kurgu Çeşitli    
1995 27 Bilim-Kurgu Çeşitli    

Yıldız Geçidi
1994 26 Aksiyon Çeşitli 7.1 155,709
1991 23 Aksiyon Çeşitli 6.0 2,651
1990 22 Komedi Çeşitli 5.4 3,190

Ölüm Emri
1990 22 Aksiyon Çeşitli 5.6 12,989
1990 22 Aksiyon Editorial Department 4.7 5,325
1989 21 Korku Çeşitli    
1988 20 Dram Çeşitli 5.7 281
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017