Giriş Kayıt
Ronald Rametta

Ronald Rametta


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Ronald Rametta, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Sanat Bölümü    

Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.9 1,070

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 653,127

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Sanat Bölümü 7.5 358,410

Bir Aptalın Anıları
2008 Dram Özel Efekt 6.8 10,348
2008 Suç Özel Efekt 6.8 14,572

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 248,914

Maske 2
2005 Macera Sanat Bölümü 2.2 44,178
2003 Macera Sanat Bölümü 6.9 57,163

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 385,453
2003 Komedi Özel Efekt 7.1 2,540

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 444,749

Kanguru Jack
2003 Macera Sanat Bölümü 4.4 24,670
2003 Korku Çeşitli 4.1 547

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 507,223

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 49,674

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 258,979
2000 Komedi Sanat Bölümü
Özel Efekt
4.3 912
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,527) Rick and Morty (4,165) The Defenders (3,249) The Strain (2,898) Suits (1,839) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,097) Fargo (1,054) The Last Ship (975) Breaking Bad (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017