Giriş Kayıt
Ronald Rametta

Ronald Rametta


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Görsel Efekt

Ronald Rametta, sanat bölümü, Özel efekt, görsel efekt.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Pasifik Savaşı 2
2018 Aksiyon Özel Efekt    

Thor 3: Ragnarok
2017 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 166,875

Yaratık: Covenant
2017 Korku Sanat Bölümü 6.5 172,859
2016 Korku Sanat Bölümü 6.6 7,218

Bilim Kurgu Bölüm 1: Son Savaşçı
2016 Aksiyon Sanat Bölümü 5.7 3,295

Çılgın Max: Öfkeli Yollar
2015 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 672,988

Harry Potter ve Melez Prens
2009 Macera Sanat Bölümü 7.5 366,793

Bir Aptalın Anıları
2008 Dram Özel Efekt 6.8 10,348
2008 Suç Özel Efekt 6.8 15,284

Superman Dönüyor
2006 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 250,829

Maske 2
2005 Macera Sanat Bölümü 2.2 44,859
2003 Macera Sanat Bölümü 6.9 57,764

Matrix Revolutions
2003 Aksiyon Çeşitli 6.7 389,871
2003 Komedi Özel Efekt 7.1 2,540

Matrix Reloaded
2003 Aksiyon Çeşitli 7.2 449,649

Kanguru Jack
2003 Macera Sanat Bölümü 4.4 25,218
2003 Korku Çeşitli 4.1 547

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 6.6 515,804

Kırmızı Gezegen
2000 Bilim-Kurgu Görsel Efekt 5.7 50,196

Görevimiz Tehlike 2
2000 Aksiyon Sanat Bölümü 6.1 262,396
2000 Komedi Sanat Bölümü
Özel Efekt
4.3 912
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (8,584) Stronger (5,276) Dunkirk (4,064) The Foreigner (3,914) Flatliners (3,693) American Made (2,321) Loving Vincent (2,194) It (2,043) Kingsman: The Golden Circle (2,033) Beyond Skyline (2,003)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017