Giriş Kayıt
Neva Rames

Neva Rames


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Neva Rames, kostümcü, kostüm tasarımcısı. Büyük Ülke (1958), Kadın Affetmez (1971), The Cowboys (1972), The Train Robbers (1973) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1973 Western Kostüm Bölümü 6.4 4,137
1972 Macera Kostüm Bölümü 7.4 10,958

Kadın Affetmez
1971 Dram Kostüm Bölümü 7.2 11,380

Komiser Tibbs
1970 Suç Kostüm Bölümü 6.0 2,325
1968 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 3,776
1967 Aile Kostüm Bölümü 6.9 1,281
1967 Macera Kostüm Bölümü 6.5 1,528
1967 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 495

Beni Takip Edin!
1966 Dram Kostüm Bölümü 7.2 1,693
1966 Macera Kostüm Bölümü 6.0 949
1960 Dram Kostüm Bölümü 8.3 86
1958 Western Kostüm Tasarımcısı 6.1 347

Büyük Ülke
1958 Dram Kostüm Bölümü 7.9 12,411
1956 Dram Kostüm Bölümü 6.5 208
1956 Most Popular by Genre Kostüm Tasarımcısı 6.2 245
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017