Giriş Kayıt
Al Ramirez

Al Ramirez


Sesler

Al Ramirez, sesler. Ilsa, Harem Keeper of the Oil Sheiks (1976), Uninvited (1988), Thrashin' (1986), (1988) Not of This Earth (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1988 Korku Sesler 3.8 521
1988 Korku Sesler 4.5 1,640
1986 Aksiyon Sesler 6.6 2,707
1978 Aksiyon Sesler 5.6 113
1976 Macera Sesler 5.2 2,066
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017