Giriş Kayıt
André Rameau

André Rameau


Yapım Yöneticisi, Sesler

André Rameau, yapım yöneticisi, sesler.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1958 Aile Yapım Yöneticisi 7.5 65

Felaket Anında
1958 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 875
1956 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 264
1954 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 174

İhtiras Kadını
1953 Dram Yapım Yöneticisi 7.4 483

Yasak Oyunlar
1952 Dram Yapım Yöneticisi 7.9 8,973
1945 Dram Sesler 7.3 249
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017