Giriş Kayıt
Joseph Ramdath

Joseph Ramdath


Joseph Ramdath, Büyük Hata (2009), Baykuşun Ağlayışı (2009), Hank and Mike (2008), The Magic Flute (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Gizli Dünya
2015 Dram Taşıma Bölümü 8.2 243,534
2013 Suç Taşıma Bölümü 7.1 1,464

Büyük Hata
2009 Dram Taşıma Bölümü 6.3 60,486

Baykuşun Ağlayışı
2009 Dram Taşıma Bölümü 6.0 3,868

Rock Kampı
2008 Komedi Taşıma Bölümü    
2008 Biyografi Taşıma Bölümü    
2008 Komedi Taşıma Bölümü 6.0 1,399
2008 Dram Taşıma Bölümü 5.5 112

Ateş Yılanı
2007 Korku Taşıma Bölümü 3.5 738
2007 Dram Taşıma Bölümü    
2007 Komedi Taşıma Bölümü 6.5 3,801
2006 Müzik Taşıma Bölümü 6.6 937
2006 Komedi Taşıma Bölümü    

Küp Sıfır
2004 Bilim-Kurgu Taşıma Bölümü 5.7 30,793
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017