Giriş Kayıt
Pat Rambaut

Pat Rambaut


Pat Rambaut, Comfort and Joy (1984), Bullshot (1983), The Strange Case of the End of Civilization as We Know It (1977), Köpekleri Vurmak (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Temel İçgüdü 2
2006 Dram Çeşitli 4.2 32,916

Köpekleri Vurmak
2005 Dram Çeşitli 7.7 9,910

Gelinim Olur Musun?
2004 Komedi Çeşitli 6.2 18,159
2003 Dram Çeşitli 7.0 637
2003 Komedi Çeşitli 6.6 1,279

Günahkar Rahibeler
2002 Dram Çeşitli 7.8 22,843
2002 Dram Çeşitli 7.0 2,239
2002 Gerilim Çeşitli 6.2 1,464

Bridget Jones'un Günlüğü
2001 Komedi Çeşitli 6.7 189,364
2001 Macera Çeşitli 6.8 2,193

Sadece Sinatra
2001 Dram Çeşitli 5.9 459

Aşkmatik
2000 Komedi Çeşitli 6.0 5,685

Keyif Evi
2000 Romantik Çeşitli 7.1 6,537

Çılgın Mambo
2000 Komedi Çeşitli 6.0 1,705
1998 Biyografi Çeşitli 7.5 80,338

Bir Kış Masalı
1997 Dram Çeşitli 7.1 2,900

Boksör
1997 Dram Çeşitli 7.1 15,113

Şeytanın Öpücüğü
1997 Dram Çeşitli 5.9 1,349

Süperstar
1996 Dram Çeşitli 5.9 1,204

Özgürlüğün Bedeli
1996 Biyografi Çeşitli 7.1 25,659

O Da Bir Ana!
1996 Dram Çeşitli 7.4 2,139

Kırmızı Leke
1995 Dram Çeşitli 5.2 12,660

Burma'da Gözyaşları
1995 Aksiyon Çeşitli 6.6 4,165
1994 Komedi Çeşitli 6.8 1,336
1993 Aksiyon Çeşitli 8.0 2,374
1993 Aksiyon Çeşitli 7.9 3,100

Uğultulu Tepeler
1992 Dram Çeşitli 6.9 10,092
1992 Dram Çeşitli 6.4 3,998
1990 Suç Çeşitli 5.8 834
1989 Biyografi Çeşitli 6.5 5,792

Şatonun Ruhları
1988 Komedi Çeşitli 5.7 6,966
1987 Suç Çeşitli 6.3 2,069
1987 Komedi Çeşitli 7.3 1,543

Adanın Büyüsü
1987 Komedi Çeşitli 5.5 269
1986 Suç Çeşitli 7.4 10,116

Misyon
1986 Macera Çeşitli 7.5 47,625

Zümrüt Ormanı
1985 Aksiyon Çeşitli 6.9 7,771
1984 Komedi Çeşitli 6.9 1,297
1983 Komedi Çeşitli 6.4 539

Yerel Kahraman
1983 Komedi Çeşitli 7.5 16,708

Ay Işığı
1982 Dram Çeşitli 7.7 1,911
1978 Komedi Çeşitli    
1977 Komedi Çeşitli 6.6 511
1977 Aksiyon Çeşitli    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017