Giriş Kayıt
P.R.L. Raman

P.R.L. Raman


Kameraman

P.R.L. Raman, kameraman. Sholay (1975), Shaan (1980), Shakti (1982), Saagar (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Komedi Kameraman 4.1 377
1993 Müzikal Kameraman 3.2 312
1991 Aksiyon Kameraman 4.3 22
1985 Dram Kameraman 7.2 628
1982 Aksiyon Kameraman 7.8 1,404
1980 Aksiyon Kameraman 7.2 1,840
1975 Aksiyon Kameraman 8.3 38,400
1974 Komedi Kameraman 7.2 142
1971 Aile Kameraman 7.3 49
1969 Aile Kameraman 7.2 52
1966 Müzikal Kameraman 7.2 91
1966 Müzikal Kameraman 7.1 73
1964 Komedi Kameraman 7.4 19
1962 Romantik Kameraman 7.2 114
1962 Aksiyon Kameraman 7.2 134
1959 Dram Kameraman 6.7 24
1958 Dram Kameraman 7.5 34
1951 Kameraman    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017