Giriş Kayıt
Veturi Sundara Ramamurthy

Veturi Sundara Ramamurthy (74)


Müzisyen

Veturi Sundara Ramamurthy, 29 Ocak 1936 Kollur, Guntur district, Andhra Pradesh, British Hindistan (now Hindistan) doğumlu müzisyen. Leader (2010), (2001) Murari (2001), (2006) Sainikudu (2006), (2010) Simha (2010) gibi yapımlarla biliniyor.22 Mayıs 2010 tarihinde (74 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 29 Ocak 1936
Ölüm Tarihi: 22 Mayıs 2010
Doğum Yeri: Kollur, Guntur district, Andhra Pradesh, British Hindistan (now Hindistan)
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Aksiyon Müzik 4.3 1,049
2010 74 Aksiyon Müzik 5.9 953
2010 74 Aksiyon Müzik 3.6 578
2010 74 Romantik Müzik 3.3 50
2010 74 Dram Müzik 8.0 1,593
2009 73 Komedi Müzik 6.9 111
2008 72 Dram Müzik 4.8 272
2008 72 Romantik Müzik 4.2 104
2008 72 Dram Müzik 5.8 40
2006 70 Aksiyon Müzik 5.1 1,156
2001 65 Dram Müzik 7.9 2,653
2000 64 Romantik Müzik 7.1 82
2000 64 Müzik 4.8 60
1999 63 Romantik Müzik 4.9 151
1996 60 Müzik 6.5 46
1993 57 Aksiyon Müzik 6.7 231
1980 44 Müzik 7.2 24
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017