Giriş Kayıt
Mark A. Ramage

Mark A. Ramage


Özel Efekt

Mark Alan Ramage, Özel efekt. Son Samuray (2003) yapımıyla biliniyor.27 Aralık 2011 tarihinde (42 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mark Alan Ramage
Ölüm Tarihi: 27 Aralık 2011
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Özel Efekt 6.7 6,102

Son Samuray
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.7 342,994

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Özel Efekt 7.0 91,042

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.2 192,914

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Özel Efekt 5.4 62,916
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (5,426) Dunkirk (4,093) Stronger (3,209) It (2,299) American Made (1,589) Mother! (1,579) Loving Vincent (1,519) Kingsman: The Golden Circle (1,449) Flatliners (711) The Foreigner (697)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,853) Shameless (6,346) Mr. Robot (5,622) Game of Thrones (3,473) Peaky Blinders (2,337) Manhunt: Unabomber (2,292) Lucifer (1,839) Designated Survivor (1,705) Supernatural (1,453) The Big Bang Theory (1,276)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017