Giriş Kayıt
Mark A. Ramage

Mark A. Ramage


Özel Efekt

Mark Alan Ramage, Özel efekt. Son Samuray (2003) yapımıyla biliniyor.27 Aralık 2011 tarihinde (42 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mark Alan Ramage
Ölüm Tarihi: 27 Aralık 2011
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Özel Efekt 6.7 6,102

Son Samuray
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.7 351,422

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Özel Efekt 7.0 92,654

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.2 198,675

Cehennemden Daha Sıcak
1997 Aksiyon Özel Efekt 5.4 64,313
Film Altyazıları
Black Panther (2,762) Cargo (2,399) Red Sparrow (2,193) Game Night (1,612) True Crimes (1,450) Deadpool (1,181) Avengers: Infinity War (909) Annihilation (861) L'insulte (846) Den of Thieves (839)
Dizi Altyazıları
Westworld (8,000) Supernatural (6,402) La casa de papel (4,243) Gotham (3,194) Arrow (3,168) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,080) The 100 (3,050) 13 Reasons Why (2,907) The Flash (2,374) Lucifer (1,922)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018