Giriş Kayıt
Mark A. Ramage

Mark A. Ramage


Özel Efekt

Mark Alan Ramage, Özel efekt. Son Samuray (2003) yapımıyla biliniyor.27 Aralık 2011 tarihinde (42 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mark Alan Ramage
Ölüm Tarihi: 27 Aralık 2011
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Komedi Özel Efekt 6.7 6,102

Son Samuray
2003 Aksiyon Özel Efekt 7.7 341,065

Gizli Dosyalar: Gelecekle Savaş
1998 Gizem Özel Efekt 7.0 90,736

Yaratık: Diriliş
1997 Aksiyon Özel Efekt 6.2 191,672
1997 Aksiyon Özel Efekt 5.4 62,592
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017