Giriş Kayıt
George Ramage

George Ramage


Kameraman

George Ramage, kameraman. Second Chance (2016), Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi Atlantis (2004), Imaginary Mary (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Kameraman 5.5 830
2016 Komedi Kameraman 7.3 4,037
2016 Dram Kameraman 7.6 9,932
2015 Dram Kameraman 7.9 9,170
2015 Aksiyon Kameraman    
2015 Dram Kameraman 8.1 48,379
2013 Dram Kameraman 7.1 11,049
2004 Aksiyon Kameraman 5.9 142,524

İki Fıstık
2004 Suç Kameraman 5.5 106,651

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Kameraman 3.3 92,752

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Kameraman 8.1 51,960
2004 Aksiyon Kameraman    

Kor
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 80,722
2002 Suç Çeşitli 5.3 19,903
2001 Komedi Kameraman 6.3 15,086
2001 Aksiyon Kameraman 5.9 38,317

Sırılsıklam Aşık
2001 Komedi Kameraman 5.4 11,875

Söz
2001 Dram Kameraman 6.8 44,864

Son Durak
2000 Korku Kameraman 6.7 192,627

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Kameraman 6.6 105,033
1999 Komedi Çeşitli 6.7 22,974

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Kameraman 3.8 8,249
1999 Suç Kameraman    

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Çeşitli 6.0 27,927

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Kameraman 8.4 69,656
1996 Komedi Kameraman 4.9 3,547

Korku (II)
1996 Dram Kameraman 6.2 33,725
1996 Komedi Kameraman 4.5 3,764

Küçük Kadınlar
1994 Dram Kameraman 7.3 39,030
1993 Aksiyon Çeşitli 5.5 11,387

Bu Çocuğun Hayatı
1993 Biyografi Kameraman 7.3 38,148
1991 Komedi Kameraman 6.0 2,044

Teldeki Kuş
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 33,030
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017