Giriş Kayıt
George Ramage

George Ramage


Kameraman

George Ramage, kameraman. Second Chance (2016), Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi Atlantis (2004), Imaginary Mary (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Kameraman 5.5 830
2016 Komedi Kameraman 7.3 4,201
2016 Dram Kameraman 7.6 10,163
2015 Dram Kameraman 7.9 9,470
2015 Aksiyon Kameraman    
2015 Dram Kameraman 8.1 50,704
2013 Dram Kameraman 7.1 11,264
2004 Aksiyon Kameraman 5.9 144,699

İki Fıstık
2004 Suç Kameraman 5.5 108,638

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Kameraman 3.3 94,008

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Kameraman 8.1 52,670

Kor
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 81,700
2002 Suç Çeşitli 5.3 19,903
2001 Komedi Kameraman 6.3 15,200
2001 Aksiyon Kameraman 5.9 38,317

Sırılsıklam Aşık
2001 Komedi Kameraman 5.4 11,875

Söz
2001 Dram Kameraman 6.8 45,841

Son Durak
2000 Korku Kameraman 6.7 196,163

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Kameraman 6.6 105,985
1999 Komedi Çeşitli 6.7 23,165

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Kameraman 3.8 8,249
1999 Suç Kameraman    

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Çeşitli 6.0 28,265
1997 Dram Kameraman 5.4 641

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Kameraman 8.4 71,005
1996 Komedi Kameraman 4.9 3,547

Korku (II)
1996 Dram Kameraman 6.2 34,317
1996 Komedi Kameraman 4.5 3,764

Küçük Kadınlar
1994 Dram Kameraman 7.3 39,696
1993 Aksiyon Çeşitli 5.5 11,387

Bu Çocuğun Hayatı
1993 Biyografi Kameraman 7.3 38,891
1991 Komedi Kameraman 6.0 2,044

Teldeki Kuş
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 33,778
Film Altyazıları
The Foreigner (7,226) The Mountain Between Us (5,166) Flatliners (4,805) Stronger (3,427) Beyond Skyline (3,232) Dunkirk (3,183) American Made (2,151) Kingsman: The Golden Circle (1,941) It (1,649) Victoria & Abdul (1,417)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,094) Mr. Robot (6,347) Game of Thrones (3,326) Shameless (2,772) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,598) Peaky Blinders (2,160) The Big Bang Theory (1,883) Manhunt: Unabomber (1,867) Stranger Things (1,292) Lucifer (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017