Giriş Kayıt
George Ramage

George Ramage


Kameraman

George Ramage, kameraman. Second Chance (2016), Yıldız Geçidi SG-1 (1997), Yıldız Geçidi Atlantis (2004), Imaginary Mary (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Animasyon Kameraman 5.5 830
2016 Komedi Kameraman 7.3 4,311
2016 Dram Kameraman 7.6 10,485
2015 Dram Kameraman 7.9 10,554
2015 Aksiyon Kameraman    

Yüksek Şatodaki Adam
2015 Dram Kameraman 8.1 54,873
2013 Dram Kameraman 7.1 11,504
2004 Aksiyon Kameraman 5.9 148,299

İki Fıstık
2004 Suç Kameraman 5.5 111,805

Kedi Kadın
2004 Aksiyon Kameraman 3.3 96,156

Yıldız Geçidi Atlantis
2004 Aksiyon Kameraman 8.1 54,052

Kor
2003 Aksiyon Kameraman 5.5 83,095
2002 Suç Çeşitli 5.3 21,061
2001 Komedi Kameraman 6.3 15,335
2001 Aksiyon Kameraman 5.9 40,492

Sırılsıklam Aşık
2001 Komedi Kameraman 5.4 11,875

Söz
2001 Dram Kameraman 6.8 47,227

Son Durak
2000 Korku Kameraman 6.7 200,714

13. Savaşçı
1999 Aksiyon Kameraman 6.6 107,535
1999 Komedi Çeşitli 6.7 23,402

Hazır Ol Dudley
1999 Komedi Kameraman 3.8 8,249
1999 Suç Kameraman    

Derinlikte Dehşet
1998 Aksiyon Çeşitli 6.0 28,938
1997 Dram Kameraman 5.4 641

Yıldız Geçidi SG-1
1997 Aksiyon Kameraman 8.4 73,298
1996 Komedi Kameraman 4.9 3,547

Korku (II)
1996 Dram Kameraman 6.2 35,202
1996 Komedi Kameraman 4.5 3,764

Küçük Kadınlar
1994 Dram Kameraman 7.3 41,022
1993 Aksiyon Çeşitli 5.5 11,387

Bu Çocuğun Hayatı
1993 Biyografi Kameraman 7.3 40,116
1991 Komedi Kameraman 6.0 2,044

Teldeki Kuş
1990 Aksiyon Kameraman 5.9 34,385
Dizi Altyazıları
Westworld (10,031) The Flash (3,525) La casa de papel (3,416) The 100 (3,348) Legion (2,924) Supernatural (2,103) Fear the Walking Dead (2,048) Krypton (1,893) Into the Badlands (1,824) The Big Bang Theory (1,520)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018