Giriş Kayıt
Derek Rama

Derek Rama


Derek Rama, Jennifer 8 (1992), (2000) Korkunç Bir Film (2000), (1996) Mutlu Gilmore (1996), (2000) En Güzel Köpek (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü    

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 198,030

En Güzel Köpek
2000 Komedi Taşıma Bölümü 7.5 48,092
1999 Dram Taşıma Bölümü    

Mutlu Gilmore
1996 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 165,835

Jennifer 8
1992 Suç Taşıma Bölümü 6.2 12,349

Omen IV
1991 Korku Taşıma Bölümü 3.8 3,847

Dostluk Yemini
1990 Dram Taşıma Bölümü 6.5 4,416
1990 Dram Taşıma Bölümü    

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 Korku Taşıma Bölümü 4.6 25,172
Film Altyazıları
Baywatch (14,159) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,431) Security (2,856) Dunkirk (2,197) Dangal (2,189) Lady Macbeth (2,053) Wakefield (1,705) 6 Days (1,661) King Arthur: Legend of the Sword (1,380) Alien: Covenant (1,099)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (111,504) The Defenders (8,270) Rick and Morty (2,651) Suits (1,794) The Sinner (1,589) Mr. Mercedes (1,542) The Strain (1,312) Breaking Bad (1,065) Fargo (1,061) The Mist (1,057)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017