Giriş Kayıt
Derek Rama

Derek Rama


Derek Rama, Jennifer 8 (1992), (2000) Korkunç Bir Film (2000), (1996) Mutlu Gilmore (1996), (2000) En Güzel Köpek (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2002 Aksiyon Taşıma Bölümü 5.8 2,662

Korkunç Bir Film
2000 Komedi Taşıma Bölümü 6.2 205,404

En Güzel Köpek
2000 Komedi Taşıma Bölümü 7.5 49,523
1999 Dram Taşıma Bölümü    

Mutlu Gilmore
1996 Komedi Taşıma Bölümü 7.0 171,702

Jennifer 8
1992 Suç Taşıma Bölümü 6.2 12,349

Omen IV
1991 Korku Taşıma Bölümü 3.8 3,847

Dostluk Yemini
1990 Dram Taşıma Bölümü 6.5 4,416

İnanılmaz Hulk'ın Ölümü
1990 Dram Taşıma Bölümü    

13. Cuma 8. Bölüm: Jason Manhattan'da
1989 Macera Taşıma Bölümü 4.6 27,004
Dizi Altyazıları
Westworld (15,404) Supernatural (4,636) La casa de papel (4,109) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,371) Gotham (3,352) Arrow (2,512) The 100 (2,045) 13 Reasons Why (2,042) Lucifer (1,834) The Flash (1,787)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018